Apa Prod Deva marchează Ziua Mondială a Apei la Deva, Hunedoara și Brad

Pornind de la tema anului 2019 a Zilei Mondiale a Apei, respectiv „Apa este un drept universal”, Apa Prod SA Deva își propune organizarea unor acțiuni educative, diferite de anii precedenți, care îi vizează atât pe copii, cât și pe adulți.

Acțiunile se vor organiza în perioada 18-22 martie 2019, în aer liber, în trei locații: Deva, Hunedoara și Brad, vor cuprinde o expoziție de fotografie și jocuri pentru copii.

Astfel, miercuri, 20 martie cei interesați sunt așteptați în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, joi, 21 martie în Parcul Tineretului din municipiul Brad, iar vineri, 22 martie în Piața Victoriei din Deva. Acțiunile se vor desfășura între orele 10.00 și 17.00. Jocurile pentru copii vor începe după ora 12.00.

De asemenea, în cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în zilele de 18, 19, 20, 21 și 22 martie Apa Prod va deschide porțile tuturor obiectivelor pe care le administrează, pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre activitatea desfășurată de compania de apă din jumătatea de nord a județului Hunedoara. Cei interesați sunt rugați să-și anunțe intenția prin e-mail la biroupresa.apaprod@yahoo.ro, prin mesaj privat pe pagina de Facebook a societății sau la numărul de telefon 0254 222 345, cu privire la data, ora și locația pe care doresc să o viziteze.