USR are o nouă filială în Valea Jiului, la Petrila

Începând de astăzi, 17 martie 2019, Uniunea Salvați România are filială și la Petrila. Este cea de-a patra filială USR înființată în Valea Jiului. În cadrul Adunării Generale a Biroului Județean Hunedoara, care a avut loc la sediul USR Petroșani, s-a aprobat înființarea celei de-a unsprezecea filiale din județul Hunedoara. La înființare au participat deputatul Cristina Prună, președinta filialei județene Pollyanna Hangan, precum și membri ai filialelor din Petroșani, Vulcan și Lupeni.

Cei șapte membri fondatori ai USR Petrila l-au ales ca președinte pe Iulian
Niculescu, iar ca vicepreședinte pe Adrian Oprițescu. Membrii noii filiale USR sunt oameni noi în politică care, potrivit propriei opinii, au hotărât să nu mai stea deoparte și să se implice activ în viața comunității locale.

”E evidentă necesitatea unei schimbări la nivel local, în Petrila. Împreună cu colegii mei intenționăm să participăm la ședințele Consiliului Local și să aducem în atenția primarului adevăratele probleme ale petrilenilor și să ajutăm la rezolvarea lor. În 2020 vrem ca Petrila să beneficieze cu adevărat de investiții locale și de fonduri europene pentru a dezvolta orașul și pentru ca tinerii să nu mai plece” a declarat președintele USR Petrila, Iulian Niculescu.

”Este a patra filială pe care o deschidem în Valea Jiului. USR crește în fiecare zi, iar acest lucru este un semn că, la alegerile europarlamentare, vom demonstra că suntem o forță. Vom continua să facem politică la firul ierbii și ne vom asigura că vocea oamenilor va fi auzită de către cei cu putere de decizie din Consiliul local și din Parlament”, a declarat, la rândul său, Cristina Prună, deputat în Parlamentul României.