Angajații lunii februarie la Apa Serv Valea Jiului

Home Economie Angajații lunii februarie la Apa Serv Valea Jiului
Angajații lunii februarie la Apa Serv Valea Jiului

Utilizarea tehnologiei informației constituie și pentru operatorul serviciilor de alimentare cu apă potabilă și canalizare din Valea Jiului o preocupare constantă. Implementarea unor programe informatice specifice atât în monitorizarea sistemului de alimentare cu apă și a celui de canalizare, precum și în gestionarea relațiilor cu clienții, în promovarea activității companiei și în utilizarea unor mijloace moderne de plată a facturilor sunt tot atâtea activități pe care colectivul de specialiști IT din cadrul Serviciului Tehnologia Informației din cadrul Apa Serv Valea Jiului le desfășoară cu succes.

Din acest motiv, în urma analizei efectuate lună de lună de către echipa managerială a ASVJ, în cadrul proiectului de mobilizare și fidelizare al salariaților, aduce în prim-plan, la finalul lunii februarie 2019, tocmai acest colectiv important în angrenajul Apa Serv.

In aceste zile, în urma ședinței de bilanț, premiul cuvenit pentru ”Colectivul lunii februarie” a fost înmânat echipei din cadrul Serviciului Tehnologia Informației al Apa Serv, colectiv format din: Cristian Ștefan Hanna, Doru Dragoș Deoancă, Cosmin Tiberiu Kovacs, Florentina Suciu, Camelia Maria Ile și Felicia Elena Vitan.

Mai mult, șeful Serviciului Tehnologia Informației de la Apa Serv, ing. Cristian Ștefan Hanna a fost distins și cu premiul cuvenit ”Angajatului lunii februarie”. Alături de acesta, calificativul de ”Angajat al lunii februarie” de la Apa Serv le-a revenit, de asemenea și lui Mitică Hoțescu – lăcătuş mecanic în cadrul sectiei apă canal Petrila, respectiv lui Marcel Mitran – inginer în cadrul serviciului Corp Control.

”Încercăm să ținem pasul cu evoluția tehnologiei informației și aplicarea facilităților oferite de aceasta în domeniul nostru de activitate. Din fericire, ne bucurăm de suportul unor adevărați profesioniști în domeniul IT pe care-i avem în echipa noastră și cu ajutorul cărora am reușit să dezvoltăm și să operăm programe informatice utile și eficiente, atât pentru noi, ca operator, cât și pentru clienții noștri. Am dorit, de această dată, să evidențiem la un nivel corespunzător munca acestor colegi ai noștri, de la Serviciul Tehnologia Informației și mă bucur că i-am putut premia astăzi cu acest onorant titlu de colectiv al lunii februarie. Le mulțumesc tuturor pentru activitatea lor și le doresc succes în continuare”, a declarat ing. Cristian Ionică, directorul general al ASVJ.