Directori ai Palatelor și Cluburilor Copiilor în reuniune națională la Deva

Home Administrație Directori ai Palatelor și Cluburilor Copiilor în reuniune națională la Deva
Directori ai Palatelor și Cluburilor Copiilor în reuniune națională la Deva

Directorii palatelor și cluburilor copiilor din țară sunt reuniți în aceste zile la Deva unde se desfășoară lucrările Consfătuirii Națională a directorilor de la palatele și cluburile copiilor precum și a organizatorilor de festivaluri naționale și internaționale de folclor.

Reprezentați din 21 de județe ale țării care participă la aceste eveniment au fost oastăzi oaspeți ai Instituției Prefectului județului Hunedoara și ai Consiliului județean Hunedoara, în cadrul unei vizite desfășurate la Palatul Administrativ din Deva. Dascălii s-au întâlnit, cu acest prilej, cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora și cu prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabius Kiszely.

Județul Hunedoara găzduiește pentru prima dată un astfel de eveniment, iar participanții au dorit să stea de vorbă cu reprezentanții autorităților județene pentru a le împărtăși din experiența lor și pentru a le vorbi despre promovarea tradițiilor românești și a folclorului în rândul copiilor.

Consfătuirea directorilor se desfășoară în perioada 18 – 22 martie. Evenimentul are loc și în contextul în care județul Hunedoara va găzdui în acest an a XX-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor pentru copii și tineret ”Carpatica”, organizat de Palatul Copiilor din Deva.