Cupa Jandarmeriei hunedorene 100 la futsal

Home Stiri la zi Cupa Jandarmeriei hunedorene 100 la futsal
Cupa Jandarmeriei hunedorene 100 la futsal

Duminică, 24 martie 2019, cele patru echipe reprezentând structuri ale Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Decebal” Hunedoara, care au ajuns în semifinalele ,,Cupei Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” s-au întrecut la Sala Sporturilor din municipiul Deva, pentru adjudecarea trofeului. Competiția a fost organizată de către Asociația Sportivă ,, Streiul” Deva cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, în preajma ,,Zilei Jandarmeriei Române” şi totodată cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei în judeţul Hunedoara.

Astfel, în semifinale s-au calificat echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara, Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, Detașamentului 2 Jandarmi Deva și Detașamentului 4 Jandarmi Orăștie.

În finala competiției s-au întâlnit echipele Reședinței I.J.J. Hunedoara și Detașamentului 4 Jandarmi Orăştie. Câștigătoarea acestui meci și a trofeului este echipa Reședinței I.J.J. Hunedoara, care a învins echipa adversă cu scorul de 3-2.

Golgheterul şi cel mai tehnic jucător al competiției a fost desemnat plutonier major Nicula Marius, din cadrul echipei campioane.

Cel mai bun portar al competiției a fost desemnat plutonier major Bogdan Mircea, din cadrul echipei Detașamentului 4 Jandarmi Orăştie.

Componenții echipelor semifinaliste au fost premiați cu medalii și diplome, iar căpitanul echipei câștigătoare a primit trofeul ,, Cupa Jandarmeriei Hunedorene 100 la Futsal” de la inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean ,, Decebal” Hunedoara, colonel dr. Robert-Iulian VÎȚĂ.