Polițistul criminalist Nagy Ovidiu Ioan, ”Polițistul anului” în județul Hunedoara

Home Stiri la zi Polițistul criminalist Nagy Ovidiu Ioan, ”Polițistul anului” în județul Hunedoara
Polițistul criminalist Nagy Ovidiu Ioan, ”Polițistul anului” în județul Hunedoara

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, IPJ Hunedoara i-a premiat pe cei mai buni poliţişti hunedoreni, criteriile de apreciere vizând etica, operativitatea şi profesionalismul cu care aceştia au răspuns solicitărilor comunităţii.

În urma deliberărilor Serviciului Criminalistic a fost desemnat „cea mai bună structură de suport”, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost desemnată „cea mai bună subunitate de poliţie”, în timp ce Serviciul Rutier a fost desemnat „colectivul anului”.

Diploma de excelenţă „poliţistul anului” a fost acordată inspectorului principal de poliţie NAGY OVIDIU IOAN (foto), din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Deva.

Ofiţerul de poliţie este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din anul 2013, fiind absolvent al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București și al Cursurilor de Masterat organizate de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia în specializarea „Științe Penale și Criminalistică”.

În cursul anului 2018, poliţistul a soluționat peste 110 dosare penale cu grad de complexitate ridicat, fiind felicitat, la sfârșitul anului 2018, de către conducerea inspectoratului ca urmare a identificării, în data de 08.09.2018, pe raza municipiului Deva, a unui tânăr bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală împotriva unei minore în vârstă de 6 ani.