Anunț recrutare / Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara 

Home Anunțuri Anunț recrutare / Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara 
Anunț recrutare / Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara 

Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara (A.O.C.H.), persoană juridică de drept privat (O.N.G. – Organizație Neguvernamentală) fără scop patrimonial, apolitică, înființată în anul 2006 pentru a contribui la promovarea și dezvoltarea cultural-artistică şi turistică a Municipiului și Judeţului Hunedoara prin activități specifice bazate predominant pe voluntariat, recrutează noi membri și colaboratori.

Persoanele pasionate de istorie, sociabile, cu spirit de echipă, responsabile și dornice să învețe lucruri noi, sunt așteptate în data de 30 și 31 martie 2018 intervalul orar 10:00 – 18:00, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor unde va fi organizată o tabără cu specific medieval în cadrul căreia vom desfășura activități civile și militare.

Datorită faptului că aproape toate activitățile pregătitoare (antrenamente și repetiții, lucru la recuzită, administrativ) se desfășoară în Municipiul Hunedoara cel puțin odată pe săptămână, recrutarea se adresează în mod special (dar nu exclusiv) persoanelor care au domiciliul în Județul Hunedoara și care pot participa activ.

Condiții minimale pentru recrutare:
– Vârsta minimă 16 ani (până la vârsta de 18 ani este necesar acordul scris al părințiilor / tutorilor, exprimat în adeziunea ce urmează a fi completată pentru aderare);
– Stare de sănătate fizică și psihică bună;
– Să nu fi avut probleme de ordin legal (fapte înscrise în cazierul juridic).

Procedura de recrutare și selecție:
A. Completarea documentelor conform legislației în vigoare (etapa 1);
B. Interviu (etapa 1) – Timpul total estimat: 20-30 minute / persoană
M1. Numai persoanele selectate după etapa 1 vor fi contactate pentru aderare.
M2. Vă rugăm să aveți la dumneavoastră actul de identitate.

NOTĂ: Accesul în curtea exterioară și la activitățile desfășurate de către A.O.C.H. este liber atât pentru vizitatori cât și pentru cei interesați de recrutare, vizitarea monumentului în sine sau a celorlalte expoziții din clădirile aflate în curtea exterioară este condiționată de plata tarifelor stabilite de către administrația locală.

Informații suplimentare:
FaceBook: Ordinul Cavalerilor de Hunedoara
FaceBook: Recrutare OCH – 30,31 Martie 2019
E-mail: recrutarioch@yahoo.com sau recrutarioch@gmail.com
sau prin telefon la: 0766.477.319