Costel Avram, din nou în viața politică. Acum la PSD Deva.

Home Politică Costel Avram, din nou în viața politică. Acum la PSD Deva.
Costel Avram, din nou în viața politică. Acum la PSD Deva.

Cu o activitate politică extrem de intensă, era inevitabil ca, la un moment dat, Costel Avram – unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici ai județului Huneodoara – să nu stea prea multă vreme în afara scenei politice locale, pe care a decis să o părăsească în urmă cu mai bine de 3 ani. Avram a fost invitat să facă parte din echipa PSD din județul Hunedoara, iar în urmă cu câteva zile acesta și-a depus adeziunea la Organizația municipală PSD Deva, al cărui membru a devenit de la începutul acestei săptămâni.

Informația a fost confirmată de Costel Avram, marți, 26 martie, în cadrul unei emisiuni de televiziune. „Da, este adevărat, luni am semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, Organizația municipală Deva. Mă voi alătura colegilor din PSD Deva și vreau să îmi aduc și eu un aport la dezvoltarea acestei organizații și, având în vedere faptul că vin și alegerile europarlamentare, să mă implic. De ce la Deva? Pentru că la Deva am locul de muncă și pentru că la Deva sunt în majoritatea timpului” – a declarat Avram la Antena 1 Deva.

Costel Avram le-a transmis mulțumiri noilor săi colegi din organizația PSD Deva, pentru votul în unanimitate pe care l-au dat pentru primirea sa în această echipă politică.

În noua sa calitate, Avram se va implica și în campania electorală pentru alegerile europarlamentare a PSD. De altfel, într-o postare făcută astăzi pe pagina sa de socializare, Costel Avram salută prezența pe listele social-democraților a deputatului de Hunedoara, Natalia Intotero, cea care conduce, de altfel, Organizația PSD Deva. După ce a câștigat alegerile locale din 2016, apoi pe cele parlamentare din 2016, propunând hunedorenilor oameni de calitate pentru demnitățile publice, pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, PSD va veni în fața alegătorilor cu o listă de candidați profesioniști și, mai ales, buni români. Județul Hunedoara are pe listă, pe o poziție eligibilă, un candidat tânăr, energic, ambițios și care a demonstrat deja, atât ca parlamentar, cât și ca ministru al Românilor de Pretutindeni, că are toate atuurile necesare pentru a ne reprezenta cu cinste, pe noi hunedorenii, dar și pe toți Românii din țară și din Diaspora, în Parlamentul European. În plus, prezența pe lista PSD a Nataliei Intotero în plutonul eligibil al candidaților propuși de PSD, este dovada faptului că organizațiile noastre sunt puternice și apreciate. Îi doresc succes deplin candidatului nostru, Natalia Intotero și întregii echipe a celei mai puternice fomațiuni politice din România și sunt convins că ne vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European. Suntem alături de ei în campania electorală care va urma, așa cum, zi de zi, suntem alături de toți românii patrioți în Europa !”, a scris Costel Avram. 

Costel Avram a intrat în politică încă din primii ani de după 1989, fiind de-a lungul timpului președinte al PRM Hunedoara și vicepreședinte al PNL Hunedoara, dar și membru PSD.