PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în Valea Jiului

Home Politică PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în Valea Jiului
PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare în Valea Jiului
Organizația PSD Lupeni, cea mai puternică organizație politică din județul Hunedoara și una dintre cele mai puternice organizații PSD din țară, s-a reunit joi, 28 martie la sediul din Lupeni, într-o ședință la care au fost stabilite  acțiunile politice care vor avea loc în perioada umătoare, în pespectiva derulării campaniei electorale de promovare a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare de la 26 mai 2019.
Ca de fiecare dată la o întrunire a social-democraților, sala de ședințe de la PSD Lupeni a devenit neîncăpătoare pentru sutele de membri care au răspuns invitației lansate de președintele acestei formațiuni politice, senatorul Cristian Resmeriță și au participat la această întrunire mai ales că liderului social-democraților din Lupeni i s-au alăturat, cu acest prilej, la prezidiu, și președintele Organizației județene PSD Hunedoara – deputatul Lurențiu Nistor, dar și primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță, viceprimarul localității – Iacob Mesaroș și secretarul organizației PSD Lupeni – Dan Marcu.
Membri PSD prezenți au stabilit împreună măsurile organizatorice care vor fi întreprinse în următoarele aproape două luni, astfel încât la alegerile europalamentare din acest an, PSD să obțină din nou cele mai bune rezultate. Rezultate firești, consideră senatorul Cristian Resmeriță, dacă avem în vedere că pe lista candidaților propuși de  PSD pentru Parlamentul European se află și un reprezentant al județului Hunedoara: Natalia Intotero.
Cristian Resmeriță este de părere că deputatul NATALIA INTOTERO, actualul ministru al Românilor de Pretutindeni, va fi odată cu prezența acesteia în Parlamentul European, un sprijin important pentru comunitățile locale din Valea Jiului pentru atragerea  fondurilor europene de dezvoltare.
”Am convingerea că Natalia Intotero va fi un europarlamentar care va sprijini Valea Jiului. Îi vom acorda întregul nostru sprijin și am mare încredere că echipa noastră politică se va mobiliza la maxim, iar dacă vom lucra cu seriozitate și eficiență, așa cum am făcut-o la toate scrutinurile electorale de până acum, la finalul acestor noi runde de alegeri, PSD va fi câștigător detașat”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.
Președintele PSD Lupeni a stabilit, împreună cu echipa sa politică, țintele pe care și le propune această organizație social-democrată, pentru alegerile europarlamentare. Astfel, PSD Lupeni mizează pe un procent de minim 60% din voturile alegătorilor, dar și pe o prezență la vot de circa 30-35% în municipiul Lupeni, la agelerile europarlamenare din 26 mai.