Consiliul județean vrea să reabiliteze strada Cuza Vodă din Petroșani

Home Administrație Consiliul județean vrea să reabiliteze strada Cuza Vodă din Petroșani
Consiliul județean vrea să reabiliteze strada Cuza Vodă din Petroșani

Potrivit administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, Consiliul județean intenționează să-și asume reabilitarea străzii Cuza Vodă din municipiul Petroșani.

Chiar dacă aceasta aparține domeniului public al muncipiului Petroșani, Avram spune că există argumente solide pentru ca reabilitarea acestei străzi să fie efectuată de Consiliul județean Hunedoara. ”Pe strada Cuza Vodă din cartierul Colonie al municipiului Petroșani circulă nu doar mașinile cetățenilor din Petroșani, ci în fiecare zi pe aici trec toate mașinile cu deșeuri adunate din toate orașele de pe Valea Jiului spre Stația de sortare de la fosta mină Dâlja și tot pe acest drum merg autotrenurile care duc deșeurile la Depozitul de la Bârcea. Din aceste considerente, cred că așa cum am asumat asfaltarea drumului de la podul peste Jiu până la stația de sortare de la Dâlja, tot așa putem asuma și reabilitarea străzii Cuza Vodă”, a declarat Costel Avram.

Acesta a mai precizat că a avut astăzi o discuție pe acest subiect cu primarul municipiului Petroșani, care a înaintat o cerere către Consiliul județean prin care solicită implicarea județului în reabilitarea acestui drum. ”Etapa următoare din punct de vedere legal este să preluăm în administrare acest drum, pe perioada execuției lucrărilor de reabilitare, după care-l vom da înapoi administrației locale de la Petroșani. Avem bani și cred că putem să ne asumăm și acest important proiect pentru zona Colonie din Petroșani”, a mai spus Costel Avram.