Lucrări noi în parcul CAP Lupeni, pentru confortul cetățenilor

Home Administrație Lucrări noi în parcul CAP Lupeni, pentru confortul cetățenilor
Lucrări noi în parcul CAP Lupeni, pentru confortul cetățenilor

”Cine vrea să realizeze ceva, caută mijloace ! Cine nu, caută… scuze.” Fără îndoială, potrivit primei argumentații din binecunoscutul dicton i se potrivește și atitudinea adoptată de edilii municipiului Lupeni, pentru care aproape că nu există nici o zi fără ca măcar o activitate destinată comunității să nu își găsească locul pe agenda publică.

În aceeași caracteristică se înscrie și demararea unor lucrări care au ca scop continuarea amenajărilor urbanistice și utilitare din Parcul CAP Lupeni, parc ce a cunoscut o transformare radicală în urma investițiilor derulate aici anul trecut de Primăria municipiului Lupeni. În aceste zile, angajați ai administrației locale din Lupeni și chiar voluntari dispuși să dea o mână de ajutor, au început în acest parc construcția unor filigorii noi, din lemn, cu un aspect modern, care se integrează perfect în noua arhitectură urbanistică a acestui elegant loc de promenadă, recreere și distracție.

Printre cei care au participat efectiv la aceste lucrări, în cursul zilei de miercuri, 10 aprilie, s-au numărat inclusiv primarul Lucian Resmeriță și viceprimarul Iacob Mesaroș, care le-au dat o binevenită mână de ajutor muncitorilor de la Primărie, la realizarea mobilierului stradal. ”Continuăm lucrările de modernizare din parcul de la CAP, care a devenit deja un punct de atracție pentru cetățenii din municipiul Lupeni. Pentru că vine vara, ne-am gândit să aplasăm în parc și câteva elegante filigorii din lemn, unde cei care vin la plimbare sau cu copiii la joacă, să se poată adăposti de soare. Facem aceste lucrări în regie proprie, cu angajații de la Primărie și nu vă ascund faptul că este și pentru noi o bucurie să dăm efectiv o mână de ajutor la realizarea acestor obiecte de mobilier stradal”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta recunoaște că există și o serie de avantaje datorate faptului că Primăria Lupeni are o echipă de muncitori bine pregătiți, care pot realiza astfel de lucrări, având în vedere că acestea, deși sunt unicate, sunt și mai puțin costisitoare. Tocmai de aceea, primaul Lucian Resmeriță spune că astfel de lucrări vor mai fi realizate, în cusul acestui an, și în alte locuri de pe domeniul public al localității.