”Primăvara în suflet de copil” la galeria de artă din Lupeni

Home Educație ”Primăvara în suflet de copil” la galeria de artă din Lupeni
”Primăvara în suflet de copil” la galeria de artă din Lupeni

Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni găzduieşte în aceastã perioadă expoziţia intitulată ”Primăvara în suflet de copil”.

Expoziţia este realizată de elevii de la clasele pregătitoare şi clasele I-IV ale Liceului Teoretic ”Mircea Eliade”, structura Școală gimnazială nr. 2. Cele 70 de lucrări realizate de micii artiști, îmbracă forma unor desene, felicitări, quilling, origami sau artă decorativă, toate având ca temă de abordare anotimpul primăvara și înfățișând: flori, fluturi, păsări, peisaje sau copii surprinși în natură.

Organziatorii mulțumesc copiilor pentru efort dar în același timp mulțumiri se ndreaptă și către cadrele didactice care s-au implicat în derularea acestui noi proiect artistic, respectiv: Zina Albulescu, Camelia Banã, Cristina Blaga, Florica Catalin, Violeta Haranguş, Georgeta Macarie, Daniela Scutariu, Camelia Ştefãnescu, Ancuţa Topac și Nicoleta Urmă.

Iubitorii de artă din Lupeni și din întreaga Vale a Jiului pot vizita gratuit expoziția la sediul Galeriei de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni, din cartierul Bărbăteni, până în perioada premergătoare sărbătorilor pascale.

Antoneta DUBAN