Campioana națională la schi Ioana Ambruș, premiată de autoritățile locale din Lupeni

Home Stiri la zi Campioana națională la schi Ioana Ambruș, premiată de autoritățile locale din Lupeni
Campioana națională la schi Ioana Ambruș, premiată de autoritățile locale din Lupeni

Ambițioasa sportivă Ioana Cătălina Ambruș a reprezentat cu succes Valea Jiului și, mai ales, municipiul Lupeni, în care locuiește, la ediția din acest an a Campionatelor Naționale de juniori mici (copii și cadeți) la schi alpin și combinată alpină. Evenimentul a avut loc la începutul acestui an la Azuga și i-a adus sportivei din Lupeni titlul de campioană națională.

Cum se întâmplă de ceva vreme în mod constant la Lupeni, performanța sportivă înregistrată de data aceasta de schioarea Ioana Cătălina Ambruș nu a trecut neobservată nici pentru autoritățile publice locale, care i-au acordat o recompensă financiară pentru rezultatul sportiv de execepție.

Sportiva a fost prezentă astăzi la sediul Primăriei municipiului Lupeni, unde a avut loc festivitatea de premiere, oficiată char de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. ”Atât pentru mine, cât pentru întregul colectiv al Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni este o onoare, de fiecare dată când ne întâlnim cu sportivii de excepție din comunitatea noastră locală. Aceleași sentimente le-am trăit și astăzi, la întâlnirea cu micuța noastră campioană la schi Ioana Cătălina Ambruș, de al cărei titlu național la schi alpin suntem atât de mândri cu toții. I-am oferit pentru acest rezultat un premiu care sperăm noi, o va ambiționa în continuare pentru a obține noi și noi succese pe pârtie și, odată cu acestea, pentru a deveni un ambasador al stațiunii Straja. O felicit și-i doresc, din toată inima, mult succes !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.