Studenții iau inițiativa în ecologizarea campusului Universității din Petroșani

Home Stiri la zi Studenții iau inițiativa în ecologizarea campusului Universității din Petroșani
Studenții iau inițiativa în ecologizarea campusului Universității din Petroșani

Timp de 3 zile, din 16 până pe 18 aprilie 2019, la Petroșani va avea loc ecologizarea campusului studențesc de la Universitatea din Petroșani. Inițiativa aparține chiar unui grup de studenți care consideră acest lucru drept un eveniment benefic pentru și care nu durează mult.

Inițiatorii acestui demers își propun să mobilizeze un număr cât mai mare de stundeți în această activitate civică. Grație sprijinului primit din partea autorităților locale și a conducerii Universității din Petroșani, pentru buna desfășurare a acestei activități de ecologizare, toți participanții vo avea la dispoziție mănuși și saci menajeri, dar și alte unelte necesare pentru realizarea obiectivului propus.

Acțiunile de curățeni și ecologizare se vor desfășura în după-amiezele celor trei zile, înceăând cu ora 15:00. Ecologizarea se va desfășura după următorul program:
• 14:50-15:00—Adunarea generală a tuturor participanților în fața blocului C (la casierie)
• 15:00— Se dă start ecologizării.

Organizatorii fac precizarea că în cazul în care nu va fi posibilă desfășurarea acțiunii de ecologizare, din cauza unor eventuale condiții meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.