Iepurașul de Paște aduce surprize la Shopping City Deva

Home Economie Iepurașul de Paște aduce surprize la Shopping City Deva
Iepurașul de Paște aduce surprize la Shopping City Deva

Cu doar o săptămână înainte de Sărbătorile Pascale, copiii vor păși pe tărâmul de basm al iepurașului de Paște unde vor putea participa la o serie de ateliere de creație și de activități de divertisment. În plus, toate cumpărăturile cu valoare de minimum 150 de lei, făcute în perioada 15 aprilie-5 mai, se pot transforma în vouchere pentru mai mult shopping prin tragere la sorți.

Echipa de actori Hocus Pocus Trulala a pregătit o serie de activități interactive pentru copii,  în weekendul 20-21 aprilie, care au rolul de a le stimula creativitatea și de a-i ajuta pe cei mici să descopere tradițiile de Paște. Pentru a pregăti cel mai frumos coșuleț cu ouă de Paște, cei mici sunt invitați la un atelier de creație, în care vor descoperi care sunt cele mai potrivite modele pentru a personaliza ouăle, dar și care sunt culorile în tendințe în acest an. Apoi, curiozitatea celor mici va fi stimulată printr-o activitate de căutare de comori: iepurașul năzdrăvan va ascunde câteva ouă, pe care cei mici le vor putea găsi, dacă vor fi atenți la indiciile primite. Vânătorii de comori vor fi răsplătiți cu premii pe măsură. Apoi, cei mici vor putea afla povestea iepurașului participând la spectacolul de teatru interactiv.

Pentru a putea intra în pielea personajelor din spectacolul de teatru, cei mici vor putea participa la ateliere de pictură pe față, iar artiștii îi vor ajuta să arate precum personajele pe care le admiră. De asemenea, copiii vor primi baloane modelate. Activitățile cu iepurașul de Paște vor fi organizate în zona H&M, unde se află și o cabină foto, în care vizitatorii centrului comercial vor putea face fotografii instant.

Întâlnirea cu trupa Hocus Pocus Trulala și iepurașul se va desfășura după următorul program:

20 aprilie:

  • 16:00 – 18:00 – Atelier de creație
  • 17:00 – 19:00 – Treasure Hunt

21 aprilie

  • 16:00 – 19:00 – Grădina magică a iepurașului
  • 17:00 – 18:00 – Teatru interactiv: povestea iepurașului

În perioada sărbătorilor de Paște, vizitatorii centrului comercial vor fi întâmpinați cu oferte speciale și reduceri de până la 50%. În plus, cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei , pe cinci bonuri cumulate, se pot transforma în carduri cadou, prin tragere la sorți. Shopping City Deva va oferi trei premii în valoare totală de 1.900 de lei, iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 6 mai. Cei trei câștigători vor primi carduri cadou în valoare de 1.000 de lei, 550 de lei și 350 de lei.