Capitala copiilor talentați din România se mută la Vulcan

Home Educație Capitala copiilor talentați din România se mută la Vulcan
Capitala copiilor talentați din România se mută la Vulcan

Municipiul Vulcan găzduiește sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, cea de-a VI-a ediție a apreciatului Festival artistic pentru copii și tineret ”Fii star în țara ta!”, festival fondat de familia Monica, Antonela și Cătălin Țugulea .

Festivalul se desfășoară la nivel național și internațional și are ca obiectiv selecția şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii vocale, dansului, teatrului, promovării actului artistic de calitate, stimularea spiritului de competiţie, a comunicării și fair play ului între participanți.

Mai mult de 100 de concurenți au fost selectați pentru etapa finală a acestui festival-concurs, care se va desfășura la Sala IMAX din Vulcan, începând cu ora 10. Aceștia vor concura pe mai multe secțiuni artistice, după cum urmează:

1)POP ROMÂNESC
2) POP INTERNAȚIONAL
3) FOLK
4) RAPP
5) INSTRUMENTAL
6) MUZICĂ POPULARĂ
7) MUZICĂ ETNO
8) DUET SAU TRIO
9) GRUPURI VOCALE
10) DANSURI TEMATICE
11) ANSAMBLURI DANSURI POPULARE
12) TEATRU
13) CREATIE

Câștigătorii vor fi premiați cu diplome și trofee. Potrivit organizatorilor, se vor oferi 3 mari trofee, câte unul pentru categoriile junior (4-8 ani), adolescent (9-12 ani) și senior (+13 ani). La secțiunea dans se vor acorda și trofee pentru fiecare stil de dans. De asemenea, vor fi oferite trei premii pentru fie care secțiune și categorie de concurs, trofee speciale ale juriului, premiul pentru cel mai bun costum, premii de excelență pentru profesorii coordonatori, premii surpriză și alte premii.

Participarea publicului la cele două zile de festival este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală.