Festivalul ”Fii Star în Țara Ta!” și-a desemnat laureații ediției a VI-a

Home Cultură Festivalul ”Fii Star în Țara Ta!” și-a desemnat laureații ediției a VI-a
Festivalul ”Fii Star în Țara Ta!” și-a desemnat laureații ediției a VI-a

Misiunea juriului format din  Diana German, Anamaria German, Tiberiu Coconeț, Diana Popa, Mioara Voicu, Georgeta Corlan Petrache și Lorena Pascu a fost extrem de dificilă în luarea deciziei privind laureații celei de-a VI-a ediții a Festivalului-concurs ”Fii star în țara ta !” de la Vulcan. Asta deoarece, în cele două zile de concurs, pe scena de la Clubul IMAX din Vulcan au urcat nu mai puțin de 225 de concurenți, veniți din întreaga țară pentru a-și demonstra talentul artistic într-unu dintre cele mai populare festivaluri de profil din România.

 

Desfășurat pe mai multe secțiuni, Festivalul ”Fii Star în Țara Ta !” a adus laurii victoriei supreme, la ediția din acest an, pentru: Jessica Lăzăroiu, Maria Platzner, Linta Vlad Mihai, Beatrice Simioana, Trupa de dans AS din Petrila și Ansamblul de dans modern XGENERATION. Numele acestora se alătură de pe acum câștigătorilor edițiilor anterioare, respectiv: Andreea Silochi (2014), Yasmina Polacek (2015), Izabela Bot (2016), Adelina Tomulescu și Criss Nicole Chișcociu (2017), Daria Cojocaru, Dalia Dobre și Bianca Dumitru (2018).

Organizatorii au acordat de asemenea premii și trofee pentru diverse categorii de vârstă, la toate secțiunile de concurs, iar diplome și trofee de participare au revenit, practic, tuturor concurenților. ”Am văzut și la ediția din acest an a festivalului nostru, copiii fericiți. De la an la an, vedem o evoluție a nivelului calitativ pe care-l prezintă concurenții noștri și nu putem decât să ne mândrim, la rândul nostru, ca organziatori, că proiectul nostru destinat tinerilor talentați din România a prins și se bucură de un astfel de succes. Festivalul ”Fii star în țara ta !” de la Vulcan este cel mai important reper al proiectului nostru, dar evenimentele din seria ”Fii star în țara ta !”sunt organizate acum și în diverse alte zone ale țării și chiar în străinătate. Eu le mulțumesc din nou tuturor participanților, membrilor juriului, profesorilor care se ocupă de acești copii minunați și părinților care, împreună, fac posibilă existența acestui festival care aduce atât de multă bucurie unor copii deosebiți. Felicitări, tuturor !”, a declarat Cătălin Țugulea, fondatorul festivalului ”Fii Star în Țara ta !”

Premiile complete, pe secțiuni, dar și o serie de imagini foto și video de la ediția a VI-a a festivalului de la Vulcan, puteți regăsi accesând pagna dedicată de facebook a evenimentului.