Marele Premiu al Tombolei UTCAR Vest 2019 a ajuns în Valea Jiului

Home Stiri la zi Marele Premiu al Tombolei UTCAR Vest 2019 a ajuns în Valea Jiului
Marele Premiu al Tombolei UTCAR Vest 2019 a ajuns în Valea Jiului

Cea de-a V-a ediție a Tombolei Primăverii organizată de Uniunea Teritorială a Caselor de Ajutor Reciproc (UTCAR) din Regiunea Vest și-a desemnat câștigătorii. În urma tragerii la sorți a tichetelor de tombolă de care au beneficiat toți membrii CAR-urilor afiliate la această Uniune, au fost desemnați cei 131 de premianți.

Marele Premiu al ”Tombolei Primăverii” UTCAR Vest, constând într-un un autoturism Dacia Logan, a ajuns anul acesta în Valea Jiului, beneficiar fiind Elena Leonora Băjenaru din municipiul Lupeni. Aceasta este membru al CAR Parîngul IFN, casă de ajutor reciproc din care face parte încă din anul 1994. Aceasta a fost prezentă pe 23 aprilie la sediul din Deva al Uniunii, unde a avut loc o festivitate de predare a premiului.

Seria și numărul tichetului deținut de aceasta a fost aleasă din cele aproape 118.000 de tichete distribuite tuturor membrilor celor 25 de CAR-uri afiliate UTCAR Vest, din județele Hunedoara, Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Alba, Olt, Dolj, Sibiu și Argeș. Pe lângă Marele Premiu au mai fost oferite 40 de premii a câte 1000 de lei fiecare, 35 de premii a câte 1500 de lei fiecare, 30 de premii a câte 2500 de lei fiecare, 25 de premii a câte 5000 de lei fiecare și un premiu suplimentar.

”Această tombolă are rolul de a-i fideliza pe membrii caselor de ajutor reciproc afiliate și face parte din cadrul mai multor programe desfășurate în acest scop de UTCAR vest. Tragerea la sorți a fost efectuată și în acest an cui ajutorul unui soft specializat, în condiții de transparență deplină. Îi felicităm pe câștigătorii din acest an și le promitem membrilor noștri, pentru ediția de anul viitor, și mai multe premii”, a declarat Paul Petreanu, director executiv al UTCAR Vest.

Câștigătoarea Marelui Premiu al Tombolei Primăverii, Elena Leonora Băjenaru a fost felicitată astăzi și de către întreaga echipă a CAR Parîngul IFN din Valea Jiului, în frunte cu președintele Dumitru Răscolean, la sediul central din Petroșani. Pentru CAR Parîngul ediția din acest an a Tombolei Primăverii a consemnat alte două premii adjudecate de membri ai Agenției din Petrești-Sebeș, unul de 2500 de lei și un altul de 5000 de lei.

 

”Suntem cu toții fericiți că șansa a fost de partea casei noastre de ajutor reciproc, la ediția din acest an a Tombolei UTCAR Vest, iar Marele Premiu a ajuns la doamna Elena Leonora Băjenaru, care este un valoros membru al echipei noastre, din anul 1994. Îi transmit felicitări și pe această cale, atât dumneaei, cât și celorlalți câștigători ai acestei tombole. Trebuie să fac în același timp precizarea că, dincolo de aceste premii de fidelizare, pentru orice om simpla calitate de membru al sistemului CAR este în sine un câștig și îi așteptăm alături de noi pe toți cei care nu au subscris până acum uneia dintre casele de ajutor reciproc din țara noastră”, a declarat Dumitru Răscolean, președintele CAR Parîngul IFN Petroșani.