”Gala Excelenței Hunedorene”, ediția a III-a, la Teatrul de Artă din Deva

Home Stiri la zi ”Gala Excelenței Hunedorene”, ediția a III-a, la Teatrul de Artă din Deva
”Gala Excelenței Hunedorene”, ediția a III-a, la Teatrul de Artă din Deva

120 de elevi și profesori coordonatori, 101 sportivi și antrenori din județul Hunedoara vor fi recompensați cu diplome și premii în bani pentru rezultatele excepționale obținute la olimpiade și concursuri.

Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi și sportivi hunedoreni va avea loc luni, 6 mai 2019 de la ora 13,00 în sala mare a Teatrului de Artă din Deva. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Hunedoara, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Hunedoara, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara, Teatrul de Artă Deva și Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara.

Elevii și profesorii lor vor fi premiați pentru rezultatele deosebite obținute la concusurile școlare și olimpiadele internaționale din anul școlar 2017-2018. Sportivii și antrenorii lor vor fi premiați pentru rezultatele de excepție obținute la disciplinele olimpice și neolimpice în cursul anului 2018.

Consiliul județean Hunedoara a alocat 107.000 de lei pentru premierea valorilor hunedorene.

Participanții la această ediția din acest an a ”Galei Excelenței Hunedorene”, eveniment aflat la cea de-a III-a ediție, vor primi în dar și un scurt moment artistic oferit de Teatrul de Artă din Deva.

Intrarea la acest eveniment este liberă pentru publicul interesat.