Programul Primului Ministru Viorica Dăncilă în prima zi de vizită în județul Hunedoara

Home Stiri la zi Programul Primului Ministru Viorica Dăncilă în prima zi de vizită în județul Hunedoara
Programul Primului Ministru Viorica Dăncilă în prima zi de vizită în județul Hunedoara

Primul Ministru al României, Viorica Dăncilă se află astăzi (sâmbătă, 4 mai) și mâine (duminică, 5 mai) într-o vizită în județul Hunedoara.

Biroul de presă al Guvernului României, a făcut public și programul zilei de sâmbătă, 4 mai a acesteia, program care cuprinde vizitarea unor obiective de investiții realizate cu sprijnul Guvernului în localitățile hunedorene Hunedoara, Deva și Brad.

Iată programul complet al Premierului:

  • Ora 11.40    Vizită la Spitalul Municipal din Hunedoara, obiectiv reabilitat şi modernizat din fonduri guvernamentale și europene; Întâlnire în Aula spitalului cu personalul medical (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 12.30    Vizită la Castelul Corvinilor, obiectiv reabilitat din fonduri europene (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 13.10    Vizită la centrul pietonal Corvin, obiectiv reabilitat şi modernizat din fonduri locale și guvernamentale (Municipiul Hunedoara)
  • Ora 14.00    Vizită la Spitalul Județean de Urgență din Deva, obiectiv reabilitat, extins și modernizat din fonduri guvernamentale şi fonduri UE (Municipiul Deva)
  • Ora 15.30    Vizită la şantierul Transgaz din Brad, obiectiv finanțat din fonduri guvernamentale (Municipiul Brad)
  • Ora 16.00    Întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri și autorități locale (Sediul Primăriei Municipiului Brad)
  • Ora 17.00    Vizită la cinematograful din Brad, obiectiv reabilitat din fonduri guvernamentale, și la Muzeul Aurului (Municipiul Brad)

În cusul zilei de duminică, 5 mai, Primul Minstru Viorica Dăncilă va fi prezentă î mai multe localități din Valea Jiului. În program, este deja confirmată o întâlnire cu cetățenii la sediul PSD Lupeni, pentru ora 10,30.

Primul Ministru Viorica Dăncilă este însoțită în vizita sa efectuată în județul Hunedoara de minstrul Finanțelor – Eugen Teodorovici și de ministrul Muncii – Marius Budăi.