Serviciile publice pentru cetățeni ale Primăriei Lupeni vor fi digitalizate cu bani europeni

Home Administrație Serviciile publice pentru cetățeni ale Primăriei Lupeni vor fi digitalizate cu bani europeni
Serviciile publice pentru cetățeni ale Primăriei Lupeni vor fi digitalizate cu bani europeni

Un nou proiect european accesat de administrația locală din municipiul Lupeni le va asigura cetățenilor accesul la serviciile publice oferite exclusiv de Primărie, prin simplificarea procedurilor administrației locale și promovarea unui tip modern de administrație, bazat pe tehnică și cunoaștere.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță arată că, în acest scop, Primăria Municipiului Lupeni a reușit să obțină aprobarea pentru implementarea unui nou proiect finanțat din Fonduri Europene nerambursabile.

”Proiectul intitulat ”Proceduri Administrative Simplificate prin Eficientizare Digitală – la Primăria Municipiului Lupeni” are o valoare de 3.247.448 Ron și a intrat în etapa de precontractare. Odată cu implementarea acestui proiect, cetățenii din orașul nostru vor beneficia de simplificarea modului de acces la serviciile publice. Pentru noi, ca administrație, acest proiect va aduce posibilitatea de a aduce cu adevărat serviciile publice oferite de primărie în era digitală, iar pentru cetățeni acest lucru înseamnă reducerea considerabilă a birocrației”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.