Managerul Bibliotecii județene, Sebastian Bara s-a înscris în PSD

Home Politică Managerul Bibliotecii județene, Sebastian Bara s-a înscris în PSD
Managerul Bibliotecii județene, Sebastian Bara s-a înscris în PSD

Ioan Sebastian Bara, managerul bibliotecii județene „Ovid Densușianu” din Deva s-a în scris în Partidul Social Democrat. Decizia acestuia vine la scurt timp după ce și-a prezentat demisia din echipa politică a PNL, fapt care i-a atras și pierderea calității de consilier local în administrația publică a municipiului Deva.

Ioan Sebastian Bara este cunoscut drept un promotor al activităților culturale din județul Hunedoara, activitățile coordonate de acesta și organizate sub egida Bibliotecii județene fiind deosebit de apreciate de public. De altfel, în opinia acestuia, tocmai sprijinul constant de care s-a bucurat și se bucură din partea actualei echipe de conducere a Consiliului județean Hunedoara constituie elementul determinant al deciziei pe care acesta a luat-o atunci când s-a alăturat echipei politice a PSD.

Conducerea Organizației județene a PSD Hunedoara apreciază că venirea lui Ioan Sebastian Bara în partid este un câștig pentru această formațiune politică. Bara va activa în organizația municipală Deva a PSD. Tot aici este membru, de ceva vreme, și un alt fost lider liberal din Valea Jiului, Costel Avram, în prezent administrator public al județului Hunedoara.