Zeci de copaci ornamentali au fost plantați în Cartierul Aeroport din Petroșani

Home Administrație Zeci de copaci ornamentali au fost plantați în Cartierul Aeroport din Petroșani
Zeci de copaci ornamentali au fost plantați în Cartierul Aeroport din Petroșani

La Petroșani se află în plină desfășurare o acțiune derulată de angajații Primăriei municipiului Petroșani care se ocupă de spațiile verzi, prin care sunt plantați arbori ornamentali în diverse zone ale localității.

Deja, în zona parcului de joacă pentru copii de pe strada Păcii din cartierul Aeroport, la finalul săptămânii trecute au fost plantați mai mulți arbori de tuia, platani și arțari, achiziționați de municipalitate. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că odată cu plantarea acestor arbori, zona Păcii din Petroșani și-a schimbat în mod vizibil înfățișarea.

”Am demarat, în aceste zile, profitând și de vremea favorabilă pentru acest lucru, o acțiune de plantare a diferitelor categorii de copaci ornamentali, în diferite zone ale municipiului. Am finalizat deja această acțiune pe strada Păcii, iar parcul din zona Păcii și-a schimbat înfățișarea după ce s-au plantat mai mulți arbori de tuia, platani și arțari. Astfel de acțiuni vor continua în zilele următoare, tot în cartierul Aeroport, pe străzile Oituz și Unirii, dar și în alte zone ale Petroșaniului”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.