Ce gânduri de viitor are primarul Tiberiu Iacob Ridzi ?

Home Stiri la zi Ce gânduri de viitor are primarul Tiberiu Iacob Ridzi ?
Ce gânduri de viitor are primarul Tiberiu Iacob Ridzi ?

Un moment inedit astăzi la sărbătoarea Zilei Familiei de la Petroșani a fost acela în care, în dorința de a pune capăt diverselor zvonuri lansate pe la colțuri, primarul municipiului Petroșani și-a făcut publice intențiile de viitor, atât în plan profesional, cât și familial.

”Dacă tot suntem într-un cadru atât de relaxat, pentru că în oraș sunt tot felul de zvonuri, cum că eu aș divorța, vreau să fac și eu un anunț: Nu divorțez! De altfel, nici nu am avut de gând vreodată să divorțez. Eu îmi iubesc foarte mult familia, soția și copiii, care sunt cel mai important dar de la Dumnezeu pentru mine și pentru întreaga noastră familie”, a spus primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

În același timp, primarul Petroșaniului a dat asigurări că, în ciuda zvonurilor care circulă în târg, va rămâne la conducerea administrației locale de la Petroșani, atâta timp cât și cetățenii acestei localități doresc acest lucru și-i acordă încredere. ”Sunt și rămân primar al municipiului Petroșani și nu plec niciunde. Nu plec nici la Bruxelles, nici în Canada sau în America sau în vreo altă parte. Vă asigur de acest lucru. Bineînțeles, cei care ne iubesc sau țin la noi se vor bucura de aceste vești iar ceilalți, probabil, se vor întrista !” a mai spus primarul Tiberiu Iacob Ridzi.