La Lupeni se deschide un nou parc de joacă pentru copii

Home Administrație La Lupeni se deschide un nou parc de joacă pentru copii
La Lupeni se deschide un nou parc de joacă pentru copii

Mai este puțin de lucru până la finalizarea investiților publice care se vor materializa în deschiderea unui nou parc de joacă pentru copii. Acesta va fi amplasat în zona centrală a localității, în imediata vecinătate a Școlii Gimnaziale nr. 3.

Aici, angajații Primăriei municipiului Lupeni au reușit să reamenajeze un teren care nu avea nici un fel de utilitate, transformându-l într-un nou parc de joacă pentru copii. Astfel, locul a fost împrejmuit cu un gărduleț ornamental, pentru a asigura protecția copiilor, au fost montate instalații de joacă noi și, în prezent, muncitorii lucrează la construcția unui loc de odihnă pentru părinți și bunici.  Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că, întrucât întreaga investiție s-a făcut cu oameni de la Primărie, costurile au fost mici, iar cu banii astfel economisiți au putut fi realizate și dotările cu instalații de joacă de care se vor bucura cei mici.

”Este vorba despre o investiție mică dacă vorbim în termeni financiari, dar părerea mea este că e o investiție frumoasă dacă avem în vedere că de acest nou parc de joacă pe care am reușit să-l amenajăm pe acest teren public ce nu avea nici o utilitate îi va bucura pe copiii din acest cartier dar și pe cei care urmează cursurile Școlii gimnaziale nr. 3. Investim în crearea de astfel de parcuri destinate copiilor având convingerea că un oraș în care vezi copiii jucându-se devine un oraș plin de viață. În plus, aceste parcuri de joacă mobilează municipiul nostru și din punct de vedere estetic, foarte frumos”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Administrația locală de la Lupeni intenționează să dezvolte astfel de proiecte destinate copiilor și în alte zone din municipiu.