Senatorul Cristian Resmeriță spune care sunt argumentele PSD pentru câștigarea alegerilor

Home Politică Senatorul Cristian Resmeriță spune care sunt argumentele PSD pentru câștigarea alegerilor
Senatorul Cristian Resmeriță spune care sunt argumentele PSD pentru câștigarea alegerilor

În opinia senatorului PSD Cristian Resmeriță, președinte executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara și lider al social-democraților din municipiul Lupeni, argumentele politice cu care partidele pot veni în fața oamenilor, în mod special în perioadele electorale – cum este și cea pe care o traversăm în aceste zile – sunt cele ale faptelor. ”Românii sunt mult mai inteligenți decât cred mulți dintre actorii politici de astăzi. Oamenii au învățat să creadă mai puțin în promisiuni, în arătatul cu degetul spre ceilalți și urmăresc, cu maximă atenție, faptele și acțiunile politicienilor. Nimeni nu-i mai poate păcăli pe alegătorii din România astăzi”, afirmă senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta arată că acest mod de abordare pe care PSD l-a înțeles și-l respectă, este tocmai garanția succesului electoral de care se bucură acest partid, în mod constant, la alegerile care au loc, pe diverse teme în România. ”Și eu, dar și colegii mei din județul Hunedoara, asta am făcut și facem. Le arătăm oamenilor, concret, că ne pasă de problemele lor, de cerințele lor, de așteptările lor. Și, în general, asta face PSD”, spune senatorul Cristian Resmeriță.

Acesta apreciază că, în mod similar, chiar și în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, aflată în plină desfășurare, candidații PSD și reprezentanții acestui partid nu fac altceva, decât să le arate oamenilor ce au făcut cu adevărat pentru români acești candidați și acest partid. ”Noi n-am abordat ca temă de campanie, deși aveam toate argumentele să o facem, faptul că partidele care ne critică acum pe noi și care promit marea cu sarea, sunt acele partide care au tăiat salariile și pensiile oamenilor, care au blocat și au întârziat derularea de proiecte pe fonduri europene, care au închis mine în Valea Jiului, care au votat, inclusiv la Bruxelles, în Parlamentul European, împotriva țării lor. Oamenii cunosc toate aceste lucruri. Ce le arătăm noi ? Adevărul. le spunem că acest guvern a reușit să aducă cea mai mare creștere economică pentru România. Că acest guvern a redus șomajul la cele mai mici cote din istoria ultimilor trei decenii. Că acest guvern a majorat salariile și pensiile, pentru ca românii care au muncit și cei care muncesc să aibă venituri decente. Că acest guvern a eliminat zeci de taxe. Că acest guvern a reușit să salveze închiderea minelor Lupeni și Lonea și a finalizat investițiile de mediu la termocentrala Paroșeni, care ne dau șansa de a rămâne o zonă energetică importantă în România. Că acest guvern a alocat bani pentru administrațiile locale, astfel încât orașele noastre să aibă drumuri moderne, străzi, parcuri, blocuri, școli, apă, canalizare ș.a.m.d. Că acest guvern a decis reluarea investițiilor la drumul spre Herculane și a asigurat și finanțarea acestui proiect. Că acest guvern sprijină concret, prin alocarea de resurse financiare, dezvoltarea turismului în Valea Jiului. Și lista ar putea continua”, spune senatorul Cristian Resmeriță.

În opinia acestuia, de fapt acestea sunt și argumentele care-l determină să afirme, fără nici un fel de rezerve, că la nivelul Văii Jiului, PSD va câștiga din nou în alegeri și pe 26 mai, contribuind decisiv la trimiterea în Parlamentul Europei a unor români care se vor lupta pentru mai mult respect în Europa pentru România și cetățenii ei.