Sesiuni de shopping cu îndrăgita prezentatoare TV Diana Munteanu la Deva Shopping City

Home Economie Sesiuni de shopping cu îndrăgita prezentatoare TV Diana Munteanu la Deva Shopping City
Sesiuni de shopping cu îndrăgita prezentatoare TV Diana Munteanu la Deva Shopping City

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Deva a pregătit multe surprize pentru vizitatorii centrului comercial în pragul sezonului estival. Cumpărăturile în valoare de minimum 100 de lei, realizate în perioada 13 mai – 14 iulie, se pot transforma în premii atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Workshop de stil și sesiune de shopping cu Diana Munteanu

Shopping City Deva pune la bătaie vouchere în valoare totală de 3.000* de lei și sesiuni de shopping cu îndrăgita prezentatoare TV Diana Munteanu. Pasionații de modă, care vor să primească recomandările Dianei pentru a construi niște ținute cu care să iasă în evidență,  se pot înscrie la tombolă dacă achiziționează produse în valoare de minimum 100 de lei din magazine H&M (în perioada 13-26 mai); C&A (în perioada 27 mai – 9 iunie); New Yorker (în perioada 10 -23 iunie). Suma poate fi cumulată pe maximum 3 bonuri, iar acestea trebuie înscrise la InfoDesk în ziua achiziției. Fiecare dintre cei 6 câștigător va primi câte un voucher în valoare de 500 de lei, iar aceștia vor fi selectați prin tragere la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați în trei zile diferite: H&M va face extragerea pe 27 mai, C&A pe 10 iunie, iar New Yorker pe 24 iunie.

Sesiunile de cumpărături alături de Diana vor avea loc pe 30 iunie, între 14:00-17:00, iar cei 6 câștigători vor intra în posesia voucherelor după ce vor confirma participarea la întâlnirea cu Diana. După shopping, începând cu ora 17:00, Diana Munteanu va susține un workshop cu recomandări pentru a crea ținute cu stil. Acesta va avea loc în zona H&M, iar accesul este gratuit pentru toți vizitatorii centrului comercial.

Atelier de creație și 1.000 de brățări de COOLecție pentru copii

Shopping City Deva a pregătit cele mai cool accesorii pentru cei mici. Cumpărăturile cu valoare 100 de lei, cumulate pe maximum 3 bonuri, se transformă instant într-o brățară, direct la Info Desk. Aceasta poate fi personalizată cu talismane cu super eroi, inspirate de cele mai îndrăgite personaje din filmele animate. Fiecare brățară poate fi personalizată cu mai multe talismane, iar acestea sunt oferite gratuit la Info Desk, pe baza unor bonuri de cumpărături în valoare de minimum 50 de lei sau a biletelor de la Cinema City. Sunt puse la bătaie, în total 1.000 de brățări și 5.000 de talismane, iar campania are loc în perioada 13 mai – 14 iulie.

Mai mult, în ultimul weekend din mai, între 24 și 26, copiii vor putea vizita expoziția Young Builders, unde vor descoperi câteva obiecte fascinante, realizate din piese de construcții foarte mici. De asemenea, pe toată durata expoziției, cei mici își vor putea participa la ateliere care îi vor ajuta să își dezvolte gândirea în spațiu și imaginația. Acestea au loc în zona H&M, iar accesul la evenimente este gratuit.