Dacian Cioloș apreciază rezultatele în alegerile europarlamentare ale Alianței USR-PLUS în județul Hunedoara

Home Politică Dacian Cioloș apreciază rezultatele în alegerile europarlamentare ale Alianței USR-PLUS în județul Hunedoara
Dacian Cioloș apreciază rezultatele în alegerile europarlamentare ale Alianței USR-PLUS în județul Hunedoara

Cu 16,95% din totalul voturilor valabil exprimate, Alianța 2020 USR PLUS s-a clasat pe locul trei la nivelul județului Hunedoara la alegerile europarlamentare. În Deva Alianța a obținut 24,74% (poziția a doua), în municipiul – Hunedoara 20,68% (poziția a treia), în Hațeg – 17,70% (poziția  a treia), în Petroșani – 19,39%, (poziția a doua).

Președintele PLUS, Dacian Cioloș a salutat votul hunedorenilor și a ținut să transmită felicitări echipei partidelor PLUS și USR din județul Hunedoara pentru rezultatele obținute la alegeriloe de duminică, 26 mai 2019. ”Felicit echipele partidelor PLUS și USR din județul Hunedoara pentru rezultatele foarte bune obținute după o muncă de câteva luni și le mulțumesc voluntarilor care au ajutat Alianța 2020 USR PLUS. Am fost, în campania electorală, în județul vostru, în localitățile Deva, Hunedoara, Petroșani și Orăștie și am simțit că lucrurile se schimbă în bine, că cetățenii s-au săturat de minciună și incompetență, iar promisiunile nu mai sunt suficiente ca să câștigi voturi. Așteptările în județul Hunedoara sunt mari și ne vom pregăti ca cetățenii din această comunitate să fie reprezentați așa cum merită în Parlamentul European, dar să aibă și posibilitatea să aleagă oameni competenți la alegerile care urmează“, a declarat președintele PLUS, Dacian Cioloș.

În opinia responsabilului de comunicare al Partidului PLUS Hunedoara, Alina Ciobanu, dovada celor mai sus spuse stă în rezultatele obținute la alegerile europarlamentare, unde Alianța 2020 USR PLUS a obținut o susținere importantă, într-o zonă geografică dominată de „fantomele” coloșilor monoindustriali și, prin urmare, dependentă de resursele alocate de la bugetul de stat și de „bunăvoința” guvernanților.

Alina Ciobanu arată că pornind de la aceste rezultate, partidul PLUS Hunedoara va trece la o perioada de consolidare și extindere, pregătindu-se să abordeze următoarea campanie electorală chiar mai bine decât pe cea recent încheiată. În acest scop, n luna iunie 2019, vor avea loc alegeri interne la nivelul comunităților locale și a a filialei județene PLUS din județul Hunedoara.