Weekend prelungit de distracție, de Ziua Copiilor, la Deva Shopping City

Home Stiri la zi Weekend prelungit de distracție, de Ziua Copiilor, la Deva Shopping City
Weekend prelungit de distracție, de Ziua Copiilor, la Deva Shopping City

În perioada 30 mai- 2 iunie, Shopping City Deva îi surprinde pe cei mici cu câteva activități de divertisment, pentru a marca Ziua Copilului. Astfel, de joi până duminică, vizitatorii centrului comercial vor putea sfida gravitația în zona special amenajată, iar pe 1 iunie cei mici pot participa la trei ateliere educative.

 Pășește pe lună direct din mall

Începând de joi, până la finalul weekendului, vizitatorii centrului comercial pot descoperi experimenta mersul pe lună în cabina foto „Gravity Room”. Aici, în intervalul 10:00-22:00, curioșii de toate vârstele pot sfida legile gravitației, într-un decor inspirat de anii ’80. Aceștia pot să păstreze amintirea acestei experiențe imortalizată în fotografiile deosebite pe care le pot face în locație.

 Ateliere educative pentru copii, pe 1 iunie

Petrecerea copiilor va avea loc pe 1 iunie, între 11:00 și 19:00. Aceasta va fi deschisă de întâlnirea cu mascotele prietenoase Iepurașul Pony, Ursuleţul Bubu, Pisicuţa Bijou şi Cățelușul Motoraş, care vor vizita locul de joacă.  Apoi, cei mici pot participa la câteva ateliere educative, unde vor învăța, prin joacă, secretele Universului, dar și să danseze și să pregătească un desert. Atelierele vor avea loc în cafeneaua TheRefresh din Shopoing City Deva.

 La atelierul de creație între 12:00 și 14:00, potrivit pentru cei cu vârsta între 6 și 12 ani, participanții își vor dezvolta creativitatea și îndemânarea. Aceștia vor realiza din fire textile brățări speciale, care simbolizează prietenia și își vor confecționa propriile jucării. De asemenea, vor fi provocați să își dezvolte capacitate de coordonare învățând coregrafii de dans, dar și prin jocuri recreative.

 La atelierul copilărie dulce, în intervalul 15:00-17:00, cei mici vor învăța să pregătească, alături de bucătari iscusiți, o porție gustoasă și sănătoasă de ovăz cu smoothie de fruce.

 Petrecerea se încheie cu lansarea în Spațiu. La atelierul de astronomie, copii cu vârste între 8 și 13 ani își vor crea propriile rachete și se vor pregăti pentru o excursie în atmosferă. Aceștia vor descoperi cât de mare trebuie să fie viteza de deplasare pentru a vizita alte planete, și care sunt momentele propice pentru călătorii în afara Terrei. Apoi, spre final, fiecare participant va lansa racheta pe care a realizat-o la atelier.