Filiala Locală Deva a Uniunii Salvați Romania și-a ales echipa de conducere

Home Politică Filiala Locală Deva a Uniunii Salvați Romania și-a ales echipa de conducere
Filiala Locală Deva a Uniunii Salvați Romania și-a ales echipa de conducere

Filiala Locală Deva a Uniunii Salvați Romania și-a desemnat o nouă echipă de conducere, care a fost stabilită în urma votului dat de membri acesteia în Adunarea Generală de vineri, 7 iunie 2019.

În urma voturilor membrilor prezenți, noua conducere are următoarea componență:

  • Președinte:  Adrian Moldovan;
  • Vicepreședinți: Florin Cînda și Paul Dan Coste;
  • Cenzor : Liliana Bardan

Din Biroul local de conducere a USR Deva vor mai face parte: Adrian David, Daniel Oancea, Eduard Vandras, Ioan Mirăuță. Comisia de Arbitraj este alcătuită din: Adrian Baciu, Ioan Laszlo, Răzvan Roșca

Mandatul noii echipe de conducere a Filialei USR Deva este de 2 ani.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. E o onoare și, în același timp, o mare responsabilitate. Procentul bun obținut la Deva în alegerile europarlamentare ne obligă să continuăm pe aceeași linie, aceea de a face politică strict în folosul cetățeanului. Vom continua să milităm pentru dezvoltarea orașului, pentru transparență și onestitate în relația cu cetățeanul. Ne așteaptă un an greu, dar ne vom prezenta la alegerile locale de anul viitor cu o echipă puternică, tânără și foarte capabilă, al cărei unic scop va fi acela de a contribui la creșterea calității vieții în orașul nostru, la dezvoltarea acestuia și, implicit, la întoarcerea celor plecați pe alte meleaguri. Totodată, adresez un îndemn cetățenilor Devei, care simt că nu mai pot sta deoparte, să ni se alăture, să devină membri USR și să muncim împreună pentru Deva. Și noi provenim dintre cetățeni, nu avem nevoie de politică, dar am simțit că politica locală are nevoie de noi. Haideți alături de noi !”, a declarat Adrian Moldovan, președintele ales al USR Deva.