Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului oferă consultanță gratuită pensionarilor care nu au beneficiat de recalculare

Home Stiri la zi Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului oferă consultanță gratuită pensionarilor care nu au beneficiat de recalculare
Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului oferă consultanță gratuită pensionarilor care nu au beneficiat de recalculare

Pensionarii din grupele de muncă I respectiv din condiții speciale, care au ieșit din sistem înainte de 1990 și nu au beneficiat de recalcularea pensiilor potrivit noilor prevederi legale pot primi consultanță gratuită pentru a afla ce proceduri trebuie să urmeze pentru a putea beneficia de majorarea pensiilor.

Aceste consultații sunt oferite cu titlul gratuit de către vicepreședintele Ligii Pensionarilor Mineri Valea Jiului, ing. Ion Dăbuleanu, în zilele de miercuri și sâmbătă, între orele 9-11, la sediul din Petroșani al asociației, situat în Casa de cultură a sindicatelor, la parter (vizavi de Primăria Petroșani).

Vicepreședintele LPMVJ, Ion Aurel Titel spune că ing. Ion Dăbuleanu pune la dispoziția celor aflați în această situație toate informațiile privind documentația și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a beneficia de majorarea cuantumului pensiei.