Doliu la Universitatea din Petroșani. Conf.univ.dr. Vasile Ciocodeică a încetat din viață.

Home Anunțuri Doliu la Universitatea din Petroșani. Conf.univ.dr. Vasile Ciocodeică a încetat din viață.
Doliu la Universitatea din Petroșani. Conf.univ.dr. Vasile Ciocodeică a încetat din viață.

O veste tristă a ajuns astăzi în Dealul Institutului din Petroșani: s-a stins din viață conf.univ.dr. Vasile Ciocodeică.

Apreciat cadru universitar din cadrul corpului profesoral al Universității din Petroșani, conferențiar universitar doctor Vasile Ciocodeică era director al Departamentului de Științe Socio-Umane din cadrul Facultății de Științe din anul 2006. Licențiat în Istorie și Filosofie la Universitatea Babeș-Bolyai și doctor în sociologie al aceleiași prestigioase universități clujene, conf.univ,.dr. Vasile Ciocodeică, în vârstă de 65 de ani, era cadru universitar la Petroșani din 1985, după ce în în perioada 1979-1985 a fost profesor și director educativ al Liceului Teoretic din Lupeni.

Conducerea Universității din Petroșani și întreaga comunitate academică își exprima regretul profund pentru trecerea în neființă a distinsului conf.univ.dr. Ciocodeică Vasile. ”Prin stingerea din viață a domnului conf.univ.dr. Ciocodeică Vasile, comunitatea academică a Universității din Petroșani pierde un om cu alese calități intelectuale și morale. Regrete eterne și Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată într-un comunicat al Universității din Petroșani, primit la redacție.