Bazin didactic pentru înot la Lupeni

Home Administrație Bazin didactic pentru înot la Lupeni
Bazin didactic pentru înot la Lupeni

Autoritățile publice locale din municipiul Lupeni iau în calcul realizarea unui bazin didactic pentru înot, care să fie construit pe raza municipiului. Acesta ar urma să deservească în primul rând elevii de la școlile din municipiul Lupeni, dar și cetățenii din localitate.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că deja au fost întocmite documentațiile necesare pentru realizarea acestui obiectiv de investiții, în baza programului național de construire a bazinelor didactice de înot derulat de Compania Națională pentru Investiții (CNI). Primăria Municipiului Lupeni a început demersurile pentru construirea unui BAZIN DE ÎNOT didactic în municipiul Lupeni. Am predat amplasamentul Companiei Nationale de Investitii în vederea realizării investitiei”, a declarat, în acest sens, primarul Lucian Resmeriță. 

Ideea construirii unii bazin didactic pentru înot la Lupeni vine după ce o investiție similare, care se dovedește extrem de utilă, a fost realizată la Petroșani, iar altele sunt deja aprobate de CNI pentru localitățile Petrila și Vulcan. ”Cred că un astfel de bazin de înot este extrem de util pentru copiii din municipiul Lupeni, care vor avea astfel posibilitatea să învețe să înoate, dar investiția este la fel de utilă pentru toți cei care doresc să practice acest sport, atât la nivel competițional cât și pentru relaxare. Mă bucur că am găsit și noi înțelegere la CNI pentru a putea construi în municipiul Lupeni un modern bazin didactic pentru înot”, a mai spus primarul Lucian Resmeriță.