Zeci de artiști urcă pe scena ”Zilelor Municipiului Lupeni”, între 12 și 14 iulie

Home Cultură Zeci de artiști urcă pe scena ”Zilelor Municipiului Lupeni”, între 12 și 14 iulie
Zeci de artiști urcă pe scena ”Zilelor Municipiului Lupeni”, între 12 și 14 iulie

Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni pregătesc o nouă ediție a evenimentului cultural-artistic care se va desfășura sub genericul ”Zilele Municipiului Lupeni”.

Potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, în cele trei zile de spectacole, programate la finalul acestei săptămâni, mai exact între 12 și 14 iulie 2019, pe scena în aewr liber din Parcul Bărbăteni – locul de desfășurare al evenimentului – vor urca zeci de artiști, de la copii și tineri talentați din municipiul Lupeni și din Valea Jiului, până la nume sonore ale show-biz-ului din țara noastră.

Astfel, în prima zi de spectacol, vineri, 12 iulie cu începere de la ora 18,30 pe scenă vor urca Luke de la Lupeni, Gabi Nicolae, Ciprian Roman, dar și Lena Miclăuș & Septimiu Marișca și Petrică Mâțu Stoian, într-un regal de muzică populară ce se anunță de pe acum unul de excepție.

Tot o seară de excepție se anunță și cea de sâmbătă, 13 iulie, de la ora 19,00. În acest show vor fi prezenți la Lupeni: Andrei Popa, Jul Baldovin, Moise, Anda Adam și Guess Who. La finalul concertelor de sâmbătă seara, va avea loc și un impresionant foc de artificii.

Zilele municipiului Lupeni se încheie duminică, 14 iulie cu un nou spectacol folcloric, programat pentru ora 16,00 tot în Parcul Bărbăteni, în care vedete vor fi câțiva dintre cei mai îndrăgiți rapsozi populari din Valea Jiului, precum: Leo Cosma, Cornel Todea, Teodora Filip sau Ansamblul ”Bujorii Muntelui” de la Petrila. Acompaniamentul va fi asigurat de formația ”Virtuoșii Văii Jiului”.

”Am pregătit trei zile de spectacole care, sperăm noi, este unul diversificat, care satisface toate gusturile artistice ale locuitorilor municipiului Lupeni. Îi invit de pe acum pe toți cetățenii Lupeniului, dar și pe locuitorii Văii Jiului și pe turiștii care se vor afla în acest final de săptămână la Straja sau în alte stațiuni din zona noastră, să vină la Lupeni, să petrecem împreună câteva ore de distracție pe cinste, într-o serie de spectacole de execpție, bucurându-ne cu toții de această nouă ediție a Zilelor Municipiului Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.