Aventurile sportivului Avram Iancu, subiect al volumului de carte ”Schimbarea ești tu!”

După 6 ani de înot în apele învolburate ale lumii și alți 2 ani în care și-a așternut experiențele și gândurile pe hârtie, primul volum de autor semnat de bibliotecarul petroșenean Avram Iancu este gata de lansare.

Volumul poartă numele sloganului „Schimbarea ești tu !”, slogan sub care s-au derulat toate experiențele sportive ale apreciatului temerar din Valea Jiului. ”E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate reușitele și sponsorilor care au făcut posibilă tipărirea unui tiraj impresionant”, spune Avram Iancu. 

Lansarea oficială a volumului ”Schimbarea ești tu !” va avea loc joi, 11 iulie 2019, la Petroșani, evenimentul fiind găzduit la Biblioteca Municipală din Petroșani, locul de muncă al autorului, unde acesta și-a inspirat temerarele sale încercări sportive, după lectura unor cărți celebre scrise mai ales de Jules Verne. Avram Iancu îi așteaptă la această lansare de carte pe toți prietenii și admiratorii săi, dar și pe toți cei care vor să-și îmbogățească lecturile de vacanță cu o carte de aventură specială. Evenimentul este programat să aibă loc Biblioteca Municipală din Petroșani joi, 11 iulie 2019, de la ora 18,00. Autorul precizează că această carte este tipărită în format A5, are 256 de pagini și este ilustrată color.

Cartea va fi prezentată însă, în avanpremieră, miercuri, 10 iulie de la ora 15,00 în cadrul apreciatului show de televiziune ”La Măruță” de la Pro TV.

Avram Iancu anunță, de asemenea, că, în  perioada următoare, va face un turneu prin țară, de lansare a cărții, oriunde acest lucru va fi dorit și solicitat. După lansarea oficială de la Petroșani, volumul ”Schimbarea ești tu !” va fi lansat la Borsec (în 13 iulie) și Moldova Nouă (în 15 iulie), în prezența autorului.

Cartea poate fi comandată și telefonic de cei interesați, la telefon:  0722998745