În ”Fabrica de pian” se construiește un nou proiect artistic de excepție

Home Cultură În ”Fabrica de pian” se construiește un nou proiect artistic de excepție
În ”Fabrica de pian” se construiește un nou proiect artistic de excepție

Un eveniment cultural pe cât de inedit, pe atât de interesant, conceput în atelierele ”Fabricii de pian” de la Petroșani va fi prezentat publicului iubitor de muzică de cea mai bună calitate în cadrul unui concert programat pentru data de 17 iulie 2019, la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, în cadrul serie de evenimente artistice cu scop caritabil care au ca scop strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui pian de concert pentru secția de muzică a Școlii gimnaziale ”I.G. Duca” din Petroșani.

De această dată, pe scenă vor fi prezenți, într-un experiment artistic inedit, îndrăgitul solist și compozitor de muzică folk Cătălin Stepa, alături de pianistul de excepție Aurelian Epuraş.

”Vă invităm să ne fiți alături la acest eveniment, să deveniți ambasadorii proiectului „Fabrica De Pian”, un proiect pe cât de ambiţios, pe atât de nobil. Vă invităm să descoperiți tot ce este nou și frumos în activitățile noastre cultural-muzicale pe care le desfășurăm în și mai ales pentru comunitatea din Valea Jiului”, spune, la unison, cei doi artiști.

Experimentul alăturării muzicale a pianului cu chitara este unul nou pentru publicul din zona Văii Jiului. Acesta a fost deja ”testat” cu succes zilele trecute în cadrul unui alt eveniment cultural de excepție, organizat în județul Hunedoara de către Aurelian Nicola, sub genericul ”Folk for Friends”. Anul acesta, evenimentul a avut loc la pensiunea ”Marmis” din Râu Bărbat și a adus alături, într-un concert de suflet, o seamă de artiști precum Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Adi Cîmpeanu, Cora Raul, Eugen Deaconu, Luminița Donisa, Carmen Macavei, Dan Indrei, Gheorghe Cîlțea ș.a. dar și apreciați actori ai teatrului din Petroșani, precum Corina Vișinescu, Amelia Toaxen, Alexandru Cazan, Izabela Badovics, Cosmin Rădescu, Alexandru Mihai, Radu Tudosie, Sergiu Fârte. Acestora li s-a alăturat Toma Coconea și alți peste 150 de iubitori de folk pe care cultura muzicală i-a transformat în adevărați prieteni.

Spectacolul piano-folk al remarcabililor artiști Aurelian Epuraș și Cătălin Stepa va avea loc miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 20,00 la Teatrul din Petroșani. Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani și va fi urmat de o recepție. Intrarea se face pe bază de invitație. Rezervările se fac la telefon: 0736 674 176.