Au început înscrierile pentru competițiile sportive din cadrul Zilelor orașului Uricani

Home Administrație Au început înscrierile pentru competițiile sportive din cadrul Zilelor orașului Uricani
Au început înscrierile pentru competițiile sportive din cadrul Zilelor orașului Uricani

Primăria și Consiliul local al orașului Uricani vor organiza și în acest an Zilele orașului Uricani, eveniment deosebit de apreciat de întreaga comunitate locală.

Chiar dacă derularea principalelor evenimente cultural-artistice și sportive din cadrul Zilelor Orașului Uricani este programată pentru în perioada 23, 24 și 25 august 2019, la Primăria Uricani au început deja înscrierile pentru cei care doresc să participe la competițiile sportive din cadrul Zilelor orașului Uricani.

În acest an, potrivit primarului Dănuț Buhăescu, administrația locală va organiza competiții sportive la care pot participa toți cei interesați, disciplinele sportive pentru care se vor organiza campionate locale fiind: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de masă, șah și table. ”Competițiile sportive din cadrul Zilelor orașului sunt deosebit de apreciate de cetățenii din Uricani și ne-am bucurat de întotdeauna de o participare numeroasă din partea acestora. Din acest motiv, concursurile sportive sunt organizate încă de la jumătatea lunii august, astfel încât în programul Zilelor orașului acestea să ajungă la stadiul finalelor. Eu îi invit și anul acesta pe cetățenii din Uricani să participe la aceste competiții, pentru că sportul înseamnă sănătate, bucurie și fair-play”, a declarat primarul Dănuț Buhăescu.

Înscrierile pentru campionatul de fotbal au început în data de 10 iulie 2019 și ele se vor putea face până la data de 24 iulie 2019, la secretariatul Primăriei orașului Uricani. Potrivit regulamentului aprobat de autoritățile locale, o echipă poate fi formată din maxim 6 jucători și 6 rezerve, iar în componența acestora nu sunt acceptați mai mult de 3 sportivi legitimați.

Înscrierile pentru celelalte competiții (tenis cu piciorul, tenis de masă, șah și table) se fac în perioada 10 iulie 2019 – 19 august 2019 la secretariatul Primăriei orașului Uricani.

La oricare din aceste competiții pot participa cetățeni ai orașului Uricani cu vârsta de minim 14 ani, înscrierile fiind condiționate de prezentarea actului de identitate sau a unei adeverințe de salariat al oricărei instituții sau oricărui agent economic din orașul Uricani.

Concursurile sportive vor începe la data de 25 iulie 2019, programul urmând a fi anunțat în timp util. Finalele vor avea loc după următorul program:

  • Luni, 19 august 2019, ora 15,00 – pentru tenis de masă (categoria bărbați activi);
  • Marți, 20 august 2019, ora 15,00 – pentru tenis de masă (categoria femei și pensionari);
  • Miercuri, 21 august 2019, ora 13,00 – pentru șah (categoria activi și pensionari);
  • Joi, 22 august 2019, ora 13,00 – pentru table (categoria activi și pensionari);
  • Vineri, 23 august 2019, ora 16,00 – pentru fotbal (Finala Mică), ora 17,00 – pentru fotbal (Finala Mare), ora 18,00 – Festivitatea de premiere;
  • Sâmbătă, 24 august 2019, ora 11,00 – pentru fotbal cu piciorul (finalele)

Întrecerile sportive se vor desfășura, după caz, pe terenul sintetic de la Liceul Tehnologic Retezat, la Sala de sport a orașului de la Școala gimnazială nr. 2 și în sala de jocuri a Casei de Cultură Uricani.

Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu informează de asemenea că administrația locală va oferi participanților la competițiile sportive diplome, cupe și medalii, iar pentru câștigători au fost stabilite și premii în bani cu sume cuprinse între 20 de lei și 800 de lei, pentru fiecare categorie de concurs.