Cupa Cetății la Lupte pe nisip la ștrandul din Deva

Home Stiri la zi Cupa Cetății la Lupte pe nisip la ștrandul din Deva
Cupa Cetății la Lupte pe nisip la ștrandul din Deva

Sâmbătă, 13 iulie 2019, va avea loc la Deva, prima ediție a evenimentului sportiv Cupa Cetăţii la Lupte pe nisip. Acesta se va desfăşura în incinta Ştrandului Municipal Deva, între orele 11:00-15:00. Cupa Cetăţii la Lupte pe nisip este organizată de Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.

În competiţie vor intra mai multe cluburi de gen: CSS Hunedoara, CSS Petroşani, CS Inter Petrila, CSS Jimbolia, CSS Reghin, CSS Cluj, CSS Timişoara, CSS Reşiţa, CS Buziaş şi nu în ultimul rând, gazdele – sportivi din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate”Deva.

Luptătorii, fete şi băieţi, medaliaţi la competiţii naţionale se vor întrece pentru un loc pe podium. Concursul se adresează categoriilor de vârstă juniori III şi juniori IV, masculin şi feminin.

Sportivii clasaţi pe primele trei locuri vor fi premiaţi. De asemenea, în funcţie de numărul de sportivi medaliaţi de la fiecare club, se va face şi un clasament final pe echipe. Premiile vor consta în diplome, medalii şi tricouri.