Concertul de vară de la Maastricht al lui André Rieu, în direct la Cinema Luceafărul din Vulcan

Home Cultură Concertul de vară de la Maastricht al lui André Rieu, în direct la Cinema Luceafărul din Vulcan
Concertul de vară de la Maastricht al lui André Rieu, în direct la Cinema Luceafărul din Vulcan

Concertele anuale ale lui André Rieu din orașul său natal, atrag fani din toate colțurile lumii. Piața medievală a orașului este transformată într-un cadru spectaculos pentru aceste concerte de neuitat, destinate tuturor vârstelor, evenimente pline de umor, distracție și emoție, în compania unei muzici superbe.

Anul acesta, André Rieu vă invită să vă puneți pantofii de dans pentru concertul său spectaculos din Maastricht. Nopțile de vară sunt făcute pentru dans, iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie să o pierdeți ! Pregătiți-vă să vă bucurați de această sărbătoare magică a dansului, pe marele ecran aflat la Cinema „Luceafarul” din Vulcan. Miercuri 31 iulie 2019 ora 20:00, D’STARS prezintă la Cinema „Luceafarul” din Vulcan, concertul de vară de la Maastricht al lui André Rieu, intitulat „Invitație la dans”.

Alăturați-vă lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasă mondială, trio-ului Platin Tenors șiinvitaților speciali pentru o experiență cinematografică magică. Dansați ?

Concertul va fi subtitrat în limba română.

Durata concertului: 2h25m (include și o pauză)

Biletele costă 30 lei, și se pot cumpăra de la casieria Cinema „Luceafarul”, după programul obişnuit de funcţionare al acesteia. Informaţii şi rezervări, la tel: 0725-184.221 (intre orele 10-20)