Echipa PSD Lupeni crește și atrage noi membri activi

Home Politică Echipa PSD Lupeni crește și atrage noi membri activi
Echipa PSD Lupeni crește și atrage noi membri activi

Este deja un fapt evident acela că, la Lupeni, echipa politică a Partidului Social Democrat reprezintă una dintr cele mai bine închegate și una dintr cele mai puternice organizații politice din județul Hunedoara. Potrivit președintelui Organizației municipale a PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, fiecare nou membru de partid care-și manifestă dorința de a face parte din această familie politică reprezintă nu doar o confirmare a întregii activități pe care o desfășoară social-democrații din această localitate, ci mai ales un răspuns firesc al comunității pentru tot ceea ce se întâmplă în ultimii ani în această localitate.

Așa cum se întâmplă în mod constant, cu o regularitate de cel puțin o dată pe lună, la finalul acestei luni, Organizația PSD Lupeni s-a reunit într-o nouă ședință la sediul din Lupeni. Ca de fiecare dată  sala a devenit neîncăpătoare pentru toți membri care și-au făcut timp să participe la dezbaterile din luna iulie, din cadrul ședinței PSD prezidate de președintele organizației, senatorul Cristian Resmeriță, împreună cu primarul Lucian Resmeriță și cu secretarul organizației – Dan Marcu.

Dincolo de raportul politic al conducerii PSD Lupeni și al primarului municipiului Lupeni, referitor la activitatea din luna iulie, în cadrul acestei întâlniri, au fost validate și cererile de adeziune ale unui număr de 31 cetățeni ai municipiului Lupeni care și-au exprimat dorința de a se alătura acestei familii politice care devine, astfel, una dintre cele mai puternice organizații politice ale social-democraților hunedoreni și din întreaga țară.
”Le urez bun venit tuturor celor care s-au alăturat organizației noastre, în această zi. Ne bucurăm pentru faptul că un număr tot mai mare de cetățeni își doresc să vină alături de noi și cred că acesta răspunsul firesc pe care ni-l dau cetățenii municipiului Lupeni pentru activitatea noastră și pentru rezultatele activității noastre de zi cu zi, atât în plan politic, cât și în plan administrativ. Astăzi familia noastră politică a crescut cu încă 31 de membrii, iar împreună ne dorim cu toții să facem cât mai multe lucruri bune și frumoase pentru municipiul nostru, pentru regiunea noastră și pentru țară”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.