Troiță ridicată de voluntarii Lions Club Petroșani la Fundătura Ponorului

Home Reportaj Troiță ridicată de voluntarii Lions Club Petroșani la Fundătura Ponorului
Troiță ridicată de voluntarii Lions Club Petroșani la Fundătura Ponorului

Animați de îndemnul specific al membrilor Clubului Lions, ”WE SERVE!”, o echipă de voluntari ai Lions Club Petrosani Via Regis alături de alți iubitori ai muntelui au desăvârșit în aceste zile, o lucrare de credință în cinstea tuturor celor care vizitează una dintre cele mai pitorești destinații turistice din țara noastră: Fundătura Ponorului din satul Ponor, comuna Pui, Jud. Hunedoara, Țara Hațegului.

Pentru că locul de basm de la Fundătura Ponorului este supranumit ”Palma lui Dumnezeu” mai mulți membri ai Lions Club Petroșani Via Regis și-au unit forțele pentru a ridica în acest frumos areal geografic, binecuvântat de Dumnezeu cu un peisaj de poveste, o frumoasă troiță dedicată tuturor iubitorilor de drumeții montane și a tot ce este frumos și minunat în natura care ne înconjoară.

În aceste zile, troița de la Fundătura Ponorului a fost sfințită în cadrul unei frumoase ceremonii care a avut loc chiar în prezența ctitorilor săi, între care se numără oameni cu suflet mare și credință în bunul Dumnezeu și în minunata sa Creație, precum Dumitru Răscolean, Liviu Gherghin, Aurelian Nicola, Cosmin Kiss sau Mihaela Maxim, al căror aport depus la realizarea monumentului a fost unul decisiv.