Campanie de strângere de rechizite în Valea Jiului, sub egida Caritas

Home Educație Campanie de strângere de rechizite în Valea Jiului, sub egida Caritas
Campanie de strângere de rechizite în Valea Jiului, sub egida Caritas

Asociația “Caritas – Asistență Socială” prin Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii ”Sf. Varvara”, cu sediul în Petroșani, str. E. Văcărescu, nr. 12, tel. 0254/549.843, jud. Hunedoara derulează și în acest an campania ”Și noi vrem să învățăm! ”.

Această campanie de strângere de rechizite este o campanie cu tradiție pentru Asociația Caritas, anul acesta desfășurându-se ediția cu numărul 7.

În cadrul acestei campanii, care se va desfășura până la data de 3 august 2019, toate persoanele care vor să-și arate solidaritatea cu acestă cauză sunt invitate să se alăture demersului fie alegând să facă o donație sub formă de rechizite școlare la sediul din Petroșani al asociației (menționat mai sus), fie alegând să doneze sume de bani în urnele amplasate la partenerii campaniei (magazinele Geanta Mariei SRL și Diverta ) sau direct la sediul asociației, în intervalul orar 08.00 – 16.00, de luni până vineri.

Reprezentanții Asociației Caritas Petroșani dau asigurări că, la fel ca și în anii trecuți, donațiile sunt adresate și vor ajuta copiii defavorizaţi din Valea Jiului să aibă acces la educație.