Două sportive din Petroșani au fost admise la UEFS București în baza rezultatelor competiționale

Home Stiri la zi Două sportive din Petroșani au fost admise la UEFS București în baza rezultatelor competiționale
Două sportive din Petroșani au fost admise la UEFS București în baza rezultatelor competiționale

Reușită de excepție pentru două dintre sportivele de top ale CSM Jiul Petroșani. Performanțele înregistrate în ultimii ani, în competițiile sportive interne și internaționale de către Andreea Polifronie și Miruna Mălăuță, componente ale secției de Karate WKF de la CSM Jiul Petroșani, le-au adus acestora posibilitatea de a fi admise la Universitatea de Educație Fizică și Sport.

În opinia antrenorului celor două sportive, Radu Polifronie – președintele CSM Jiul Petroșani, performanța este cu atât mai notabilă cu cât cele două sportive din Valea Jiului au reușit să intre la Universitatea de Educație Fizica și Sport din București (cea mai titrată academie sportivă din România) pe baza rezultatelor internaționale și naționale obținute în competițiile de karate, fără examen de admitere în limita celor 5 locuri bugetate pentru sportivii cu performanțe deosebite selectați din toate ramurile sportive din România.

Radu Polifronie spune că alte trei reprezentante ale Federației Române de Karate completează lista sportivilor admiși anul acesta la UEFS București pe baza rezultatelor sportive, acestea fiind: Stanciu Denisa, Ghinea Andrei și Fekete Robert.

”Este o veste foarte bună, performanța Andreei și a Mirunei fiind în măsură să ne facă cinste atât clubului nostru, cât și întregii comunități sportive din Petroșani și din Valea Jiului. Sigur că sunt mândru de acest rezultat al fetelor noastre și cred că această veste este una plină de speranțe pentru viitorul sportului de performanță din regiunea noastră. Felicitări celor două sportive care de acum și-au câștigat și statutul de studenți ai Universității pentru Educație Fizică și Sport București”, a declarat Radu Polifronie, președintele CSM Jiul Petroșani.