Toamna alegerilor interne la PSD Hunedoara

Home Politică Toamna alegerilor interne la PSD Hunedoara
Toamna alegerilor interne la PSD Hunedoara

Organizația județeană PSD Hunedoara a decis ca, în perioada următoare, la nivelul tuturor organizațiilor social-democrate din comunele, orașele și municipiile din județ să aibă loc alegeri pentru desemnarea organizațiilor de conducere.

Anunțul a fost făcut chiar de către președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, care apreciază că înainte de alegerile prezidențiale, este nevoie de o echipă solidă, sudată, care să aibă chef de lucru și să se înhame la campania electorală pentru aceste importante alegeri, dar și la scrutinele electorale din anul 2020.

”Am făcut o propunere în Comitetul Executiv Județean al PSD să organizăm alegeri pentru toate organizațiile noastre locale urmând ca, ulterior, să facem și o conferință județeană pentru alegerea președintelui, unde toți colegii interesați să poată candida. Deja am făcut toate demersurile necesare pentru organizarea acestor alegeri interne, care vor demara în zilele imediat următoare”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara.

Acesta a mai preciza că alegerile la nivelul organizației județene a PSD vor avea loc pe data de 7 septembrie 2019.