Formațiunea politică PLUS intră în Consiliul local Vulcan, prin Florin Govor

Home Politică Formațiunea politică PLUS intră în Consiliul local Vulcan, prin Florin Govor
Formațiunea politică PLUS intră în Consiliul local Vulcan, prin Florin Govor

Consilierul local Florin Govor a renunțat la statutul său de independent, alegând să reprezinte începând din 8 august 2019 formațiunea politică condusă de Dacian Cioloș: PLUS.

”Fac parte din generația care are forța să livreze comunității, prin toate mijloacele legale și profesionale, PLUS-VALOARE. Ocup de câțiva ani calitatea publică de consilier local independent și ori de câte ori am inițiat proiecte și propuneri nu am avut sprijin politic. Astfel consider că a sosit momentul să trec la alt nivel de reprezentare: EU + VOI = PLUS. Realismul competiției politice și alinierea mea la grupul uman furnizor de PLUS-VALOARE, m-a condus către cea mai bună decizie”, a declarat Florin Govor. 

Acesta precizează că a luat decizia de a se alătura partidului PLUS încurajat de numărul considerabil de vulcăneni care îi solicită reprezentarea la nivel electoral în perspectiva alegerilor locale de anul viitor. ”Le mulțumesc tuturor celor ce m-au felicitat pentru această alegere si cred că va fi una de bun augur! Deja se conturează o echipă pentru Vulcan, una cu PLUS valoare !, mai spune Florin Govor. 

În perioada următoare, Florin Govor va avea și misiunea de a construi o filială locală PLUS în municipiul Vulcan, astfel încât până la momentul alegerilor din primăvara anului viitor, PLUS să poată depune o listă completă de candidați pentru Consiliul local, dar și un candidat pentru fotoliul de primar. Până atunci, cert este faptul că PLUS va avea reprezentare în Consiliul local al municipiului Vulcan, deoarece Florin Govor, fiind ales în forul legislativ din această localitate ca independent, nu-și pierde mandatul în urma înscrierii într-o formațiune politică.

Interesant este de văzut cum se va poziționa partidul PLUS la Vulcan în perspectiva alegerilor prezindențiale, având în vedere că Alianța USR-PLUS are anunțat deja un candidat comun, în persoana lui Dan Barna (președintele USR), însă Florin Govor a făcut deja public faptul că, în ceea ce-l privește, va susține candidatura unui independent: petroșeneanul Avram Iancu.