La Vulcan, echipa PSD merge mai departe cu Gheorghe Ile președinte

Home Politică La Vulcan, echipa PSD merge mai departe cu Gheorghe Ile președinte
La Vulcan, echipa PSD merge mai departe cu Gheorghe Ile președinte

În cadrul Organizației PSD Vulcan, luni, 12 august 2019 a fost zi de alegeri pentru alegerea celui care va conduce, în următorii 4 ani, formațiunea politică a social-democraților vulcăneni. La eveniment, alături de membrii Comitetului Politic Local și de delegații desemnați să-și exprime votul, au fost prezenți, în calitate de invitați, senatorii Cristian Resmeriță și Viorel Sălan, precum și președintele Consiliului județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora.

Alegerile din cadrul Organizației PSD Vulcan au consemnat alegerea, pentru un nou mandat în fruntea echipei social-democrate din Vulcan a primarului municipiului – ing. Gheorghe Ile. Acesta se află, după votul de astăzi, în fața celui de-al doilea mandat de președinte al PSD Vulcan.

”Alegerile de astăzi din organizația PSD Vulcan ne obligă pe toți cei ce am primit încă o dată votul de încredere al colegilor noștri, să ne mobilizăm toate forțele, să rămânem solidari și fermi în acțiunile noastre, pentru a demonstra electoratului vulcănean, că PSD Vulcan este și rămâne singura opțiune politică reală pentru administrarea municipiului. Mulțumesc colegilor mei pentru încrederea pe care o au în mine, pentru votul unanim pe care l-am primit din partea lor. Mă angajez să rămân același Președinte PSD pentru organizația noastră numeroasă, reprezentativă și puternică. Alegerile locale bat la ușă. Sunt multe de făcut începând chiar de acum. Doresc întregii echipe PSD putere de muncă și multă sănătate”, a declarat Gheorghe Ile. 

În a doua jumătate a lunii august sunt programate alegeri locale pentru desemnarea liderilor organizațiilor locale ale PDS în tot județul Hunedoara. Acestea vor fi urmate, pe 7 septembrie, de desfășurarea alegerilor pentru funcția de președinte al Organizației județene a PSD Hunedoara.