Elena Gheorghe și Voltaj vin la Zilele Simeriei

Home Stiri la zi Elena Gheorghe și Voltaj vin la Zilele Simeriei
Elena Gheorghe și Voltaj vin la Zilele Simeriei

În perioada 16-18 august 2019, în Parcul Tineretului din orașul Simeria vor avea loc spectacolele prilejuite de ediția din acest an a Zilelor Simeriei. Timp de 3 zile, pe scena de la Simeria vor urca mai mulți artiști de muzică ușoară și populară invitați de organizatori, dar și tineri și talentați artiști locali. În plus, organizatorii au introdus în program și o serie de momente speciale care vor fi dedicate premierii sportivilor de la CS CFR Simeria (vineri), elevilor olimpici (sâmbătă) și familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie (duminică).

Spectacolele artistice încep în fiecare din cele 3 zile, de la ora 19,00 cu recitaluri ale tinerilor soliști talentați și dansatori ai trupelor Clubului SMART de la Clubul Copiilor Simeria.

Vineri, 16 august, pe scena Zilelor Simeriei vor concerta: Andrei Popa, Atlantis, Broodina și Elena Gheorghe. Sâmbătă vor urca pe scenă: The Story, Praf, Quas și Voltaj, concertul fiind urmat de un foc de artificii. În fine, duminică, la Zilele Simeriei este ziua folclorului, în care pe scenă vor urca: Ovidiu Nechita, Andrada și Paul Marinică, Remus Adam, Luiza Țârlea, Lucian Drăgan și Nicoleta Voica.