”Istorie, natură și cultură”, de 52 de ani la Costești

Home Cultură ”Istorie, natură și cultură”, de 52 de ani la Costești
”Istorie, natură și cultură”, de 52 de ani la Costești

Consiliul județean Hunedoara, Centrul de Cultură și Artă al județului Hunedoara și Primăria Orăștioara de Sus organizează în zilele de 17 și 18 august 2019 complexul de manifestări intitulat ”Istorie, natură și cultură la Costești”.

Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 52, prilejuiește întâlnirea turiștilor care vin să viziteze situl dacic de la Sarmizegetusa Regia, cu frumoasele locuri ale Munților Orăștiei, dar și cu spectacolul artistic pe care organizatorii îl oferă în zona platoului de la Costești. Aici, sâmbătă, 17 august 2019, începând cu ora 19,00 vor concerta Talisman, Sylvia & DJ Renno, Julia Jianu și trupa Sexy, iar atmosfera de distracție va fi întreținută de Axinte de la Vacanța Mare. În încheierea spectacolului de sâmbătă seara, va avea loc și un impresionant foc de artificii, urmat de o discotecă în aer liber.

Duminică, 18 august 2019, de la ora 13,00 va avea loc un regal folcloric, în care iubitorii muzicii populare se vor putea reîntâlni pe scena de Costești cu artiști rapsozi populari îndrăgiți precum: Larisa Săndescu, Rareș Bâldea, Daniela Pantiloi, Adelina Gagea, Alexandra Toncea, Andreea Lazăr, Ovidiu Olari, Diana Selagea, Bogdan Toma, Cristian Fodor, Adina Hada, Bogdan Firu, Giulea Medrea, Roxana Reche, Eugen Pistol, Mihai Petreuș, Gheorghe Lăscoiu. Acompaniamentul este asigurat de formația condusă de prof. Ionel Coza. Prezintă: Ioana Popescu.