La Uricani, echipa Buhăescu-Braia merge mai departe, atât la partid cât și la Primărie

Home Politică La Uricani, echipa Buhăescu-Braia merge mai departe, atât la partid cât și la Primărie
La Uricani, echipa Buhăescu-Braia merge mai departe, atât la partid cât și la Primărie

Nu mai puțin de 115 delegați din orașul Uricani au fost prezenți joi, 22 august 2019 la Conferința Organizației locale a PSD, în cadrul căreia au fost desemnate persoanele care vor conduce activitatea social-democraților uricăneni în următorii 4 ani. Acestora li s-au alăturat, ca oaspeți, senatorii Cristian Resmeriță (care îndeplinește și funcția de președinte executiv al Organizației județene a PSD Hunedoara) și Viorel Sălan, precum și președintele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Flaviu Bobora.

Cum, în echipa social-democrată de la Uricani lucrurile merg bine, iar consensul este o stare de spirit, în structura acestei organizației politice nu au fost operate schimbări, la conducerea PSD Uricani fiind ales în continuare, ca președinte, Corneliu Braia – viceprimarul orașului Uricani.

De asemenea, participanții la Conferința locală a Organizației PSD Uricani au decis cu unanimitate de voturi ca, pentru alegerile locale din anul 2020, primarul PSD în exercițiu, Dănuț Buhăescu, să candideze pentru un nou mandat la conducerea executivă a Primăriei Uricani.

”Sigur că sunt onorat de votul colegilor mei din Organizația PSD Uricani și le mulțumesc pentru încredere. Împreună, cred că am reușit în toți acești ani, să facem ceea ce ne-am propus pentru cetățenii orașului Uricani, în ceea ce privește administrația locală, așa cum cred că ne-am onorat și responsabilitățile pe care le-am avut în plan politic. Avem o echipă puternică, o echipă unită și o echipă formată din oameni competenți în toate domeniile de activitate. Știu că împreună vom câștiga și următoarele scrutine electorale, așa cum știu că împreună vom continua relansarea și dezvoltarea economică și socială a orașului Uricani”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta a mai spus că face, alături de Corneliu Braia (președintele PSD Uricani) o echipă bună, atât la Primărie, cât și la partid.

În conducerea Organizației locale a PSD Uricani au mai fost aleși și alte personalități publice locale precum ing. Pavel Dreghici Vasile (directorul general al SNIMVJ), prof.dr. Ion Hirghiduș (consilier județean, cadru didactic la Universitatea din Petroșani) ș.a.