Două zile cu folk de colecție la Clubul Barock din Petroșani

Home Cultură Două zile cu folk de colecție la Clubul Barock din Petroșani
Două zile cu folk de colecție la Clubul Barock din Petroșani

Vineri, 30 august și sâmbătă, 31 august 2019, iubitorii muzicii folk au ocazia de a se reîntâlni cu câteva dintre cele mai frumoase voci ale folkului românesc, în cadrul unui eveniment artistic de excepție organizat în curtea interioară a celui mai vechi club de rock din România: ”Barock” Petroșani.

Serile muzicale folk de la Barock vor aduce în fața publicului cele mai frumoase piese ale unor tineri artiști ai genului, din regiune, dar și piese deja celebre ale unor cantautori ce nu mai au nevoie de nici o altă prezentare. Vineri seara, vor concerta la Barock: Cătălin Stepa, Florin Paul Camen, Ana Dubyk&Roxana Adelean și Luminița Donisa, iar sâmbătă pe scenă vor urca: Laurențiu Mihaiu, Andreea Dobre, Carmen Macavei, Lazăr George, Lucian și Maia Nicolăescu/Ligia Tuhuț.

Invitat de onoare al acestui eveniment este Mircea Baniciu, care va fi prezent la Barock în spectacolul de sâmbătă seara.

Acesta este cel de-al doilea eveniment al verii organizat la Clubul ”Barock” din Petroșani (devenit deja scena unor spectacole de anvergură organizate în Valea Jiului), care se desfășoară după Barock Fest, pe scena mare din curte, cu muzici mai calme, într-o atmosferă mai relaxată. Prețul unui bilet pentru ambele zile de concert este de 50 de lei.